Merak ettim iyice.İlk defa bir arc içerisinde ara ara dış dünyaya ve diğer karakterlere dönüyor. Kısa bir arc ama tamamen tayfa okumuyoruz. O yüzden ilgi çekici şeyler yaşanıyor.
Merak ettim iyice.İlk defa bir arc içerisinde ara ara dış dünyaya ve diğer karakterlere dönüyor. Kısa bir arc ama tamamen tayfa okumuyoruz. O yüzden ilgi çekici şeyler yaşanıyor.
O zamana kadar çarpışmadılar onu diyorum.Farklı bir şey demedim ki zaten. O zamana kadar off panel geçiyor çarpışıyorlar. Belirsiz dediğin kısımda da çarpışıyorlar yani halay çekmiyorlar sonuçta karşılıklı. En sonda da olanlar oluyor. Tek yedi demek komik...
Yoo gayet çarpıştılar. Attığım panel off panel yerlerden kesitleri gösteriyor anlatıcı beklenilenden çok daha fazla kapıştıklarını söylüyor.O zamana kadar çarpışmadılar onu diyorum.
Savaşın uzun sürdüğünü söylüyor. Kaido ve Oden savaştı demiyor.Yoo gayet çarpıştılar. Attığım panel off panel yerlerden kesitleri gösteriyor anlatıcı beklenilenden çok daha fazla kapıştıklarını söylüyor.
Taraflar başka karakterler miydi Oden ve Kaido niye savaşmasın?Savaşın uzun sürdüğünü söylüyor. Kaido ve Oden savaştı demiyor.
Kaido savasta o zamana kadar doğrudan Öden ile karşılaşmamış. Karşılaşmış olsa oradan devam ederdi çatışmaları. Tıpkı sonda olduğu gibi.Taraflar başka karakterler miydi Oden ve Kaido niye savaşmasın?
Gösterilen panelde Kaido ejder nefesi atıyor. Gayet ikisi çatışma halindeler. Ondan sonra karşılıklı saldırılar oluyor. Çer çöp kınlardan korkan adamların Oden'i bütün savaş tutcak hali yok.Kaido savasta o zamana kadar doğrudan Öden ile karşılaşmamış. Karşılaşmış olsa oradan devam ederdi çatışmaları. Tıpkı sonda olduğu gibi.
Kid, Ryokugyu ne güzel döver be. Hele Kutsal Ejder falan överse nefret ede ede döver onu.Ben Sanji’yi severim hatta Kizaru ile dövüşecek diye bekliyenlerdendim. Ama şimdi Law ve Kid ana hikayeye dahil oldu. Farkındaysan bunlar çatıya çıkarken Sanji yoktu. Bence Ryokugyu ile Kid dövüşecek birinin adında boğa var diğerini temsil eden hayvan boğa. Kizaru vs Law, Fuji vs Zoro olur ya da bu ikilinin rakip tam ters olabilir.
İkisinin meyvesi de alan kontrolü üzerine bir nevi o yönden de güzel olur.Kid, Ryokugyu ne güzel döver be. Hele Kutsal Ejder falan överse nefret ede ede döver onu.