Konuyu at bakalım merak ettim![]()
@kekomancer mağduru...[Tartışma] - Zoro'nun Wano'daki Rakibi Kim Olacak?
Iddiaya sonra girebilirim ama ikisine de rakip girmesi çok olası. King'ten sonra biraz -baya diyelim- hasar alır 5-6 vuruşluk bir katkı sağlayabilir.www.korsanfan.com
Gömeriz kardeş sıkıntı yok o zaman[Tartışma] - Zoro'nun Wano'daki Rakibi Kim Olacak?
Iddiaya sonra girebilirim ama ikisine de rakip girmesi çok olası. King'ten sonra biraz -baya diyelim- hasar alır 5-6 vuruşluk bir katkı sağlayabilir.www.korsanfan.com
Sanki çok siteye girip mesaj atıyorsun da gömecekmiş xDGömeriz kardeş sıkıntı yok o zaman![]()
@kekomancer Sanji fanlarının en çok dikkat etmesi gereken kişidir.@kekomancer mağduru...
İş güç yoğun yavrum napalımSanki çok siteye girip mesaj atıyorsun da gömecekmiş xD
Duygu gösterdikleri de oluyorlar. Nami'yi görünce gözlerinden kalp çıkıyor, gülüyorlar, sinirleniyorlar... Hepsini geçtim, Vegapunk Seraphimler için insan "canlı" diyor. Kanları akan, canlı varlıklar.Deney yapılıp duyguları alındığı için diyor evet. Mecazen. Yoksa adamlar insan hala sen felsefik yaklaşıp bilimi reddedemezsin. Canavar diyolar bana o sahneyi falan kanıt diye atıyorsun.
Nerede diyordu hatırlamiyorumDuygu gösterdikleri de oluyorlar. Nami'yi görünce gözlerinden kalp çıkıyor, gülüyorlar, sinirleniyorlar... Hepsini geçtim, Vegapunk Seraphimler için insan "canlı" diyor. Kanları akan, canlı varlıklar.
Vegapunk’ı Seraphimler öldürmezse Oda gözümde biter bari adam akıllı uyarlasın…Duygu gösterdikleri de oluyorlar. Nami'yi görünce gözlerinden kalp çıkıyor, gülüyorlar, sinirleniyorlar... Hepsini geçtim, Vegapunk Seraphimler için insan "canlı" diyor. Kanları akan, canlı varlıklar.