Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melez formdan aynı saldırıyı almalarına rağmen kaybettiğini kabul etmeyeceğini bildiğimden olmasın o.

Melez formu ile normal formu arasında fark yoktur da dersin şimdi.
Evet Öden bile düz bir darbeyle kafaya aldığı darbe sonrası bayılmıştı. Ve o adam siz Yonkou seviyesi diyordunuz hatırlatırım. Bağlantıyı kurarsın.

Evet Öden bile düz bir darbeyle kafaya aldığı darbe sonrası bayılmıştı. Ve o adam siz Yonkou seviyesi diyordunuz hatırlatırım. Bağlantıyı kurarsın.
Oden sadece onla dövüştü değil mi ?

Yan çizeceğini biliyordum bak çiziyorsun. Normal halinden de değil melez halinden doğrudan thunder bagua yediler gelip yüzlerce hikaye yazdın.

Luffy'le kıyaslamıyorum, senin bir dediğinle diğer dediğin tutmuyor diyorum.

Sen yeter ki kafalarına darbe alıp, iddia ettiğin gibi tek yemeyeceklerini kabul et, isterse Luffy 100 darbe almış olsun.
Bu sahnedeki tipler Kaido ile birlikte çatıdan aşağıya düştüklerinde hemen sonra oluyor. Hepsi kafasına darbe aldı o zaman Kaido'dan.

Kanıtın bir anlamı yok, sen yine Alpamış modunu açmışsın. Ciddi ciddi Oden'in Kaido'dan başkalarıyla savaşmasına kanıt mı istiyorsun ?
Oden'in Kaido'dan başka savaştıklarının önemi yok. Olsa idi çatıya çıkana aksar başkalarıyla savaşan Lufdy için tek yedi tek yedi diye diretmezdiniz. Kendi ayağınıza sıktınız işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık