Seviyorum lan seni. Böyle bir video yapacak donanıma sahip olmamı ben kendimden beklemezdim. Ama sen bana ne kadar inandıysan artık
Seviyorum lan seni. Böyle bir video yapacak donanıma sahip olmamı ben kendimden beklemezdim. Ama sen bana ne kadar inandıysan artık
Ama çok güzel değil mi beee. O ayak Luffy olacağına keşkemmmm Cora-san'ım olaydı. Duygulandım bunu izlerken
Eğer milyarder olsaydınız yapardınız ama eminim böyle bir Ps5 oyunu yaptırırdınız siparişle.Ama çok güzel değil mi beee. O ayak Luffy olacağına keşkemmmm Cora-san'ım olaydı. Duygulandım bunu izlerken
+ olarak ben yapacak olsaydım Doffy'i Cora'ya aldırırdım. Çekemediği tetiği çekerdi abisine. Bu da iyiymiş. :dd.d![]()
O ayağı gerçekten koyaydı ayağı kırılırdı iyi ki yok mangada. xD Sen onu da yaparsın aldırırsın Cora’ya senden beklerim.Ama çok güzel değil mi beee. O ayak Luffy olacağına keşkemmmm Cora-san'ım olaydı. Duygulandım bunu izlerken
+ olarak ben yapacak olsaydım Doffy'i Cora'ya aldırırdım. Çekemediği tetiği çekerdi abisine. Bu da iyiymiş. :dd.d![]()
Aaaaahhhh keşke... Ağzından bal damlıyor MW. Amin de amin!Eğer milyarder olsaydınız yapardınız ama eminim böyle bir Ps5 oyunu yaptırırdınız siparişle.![]()
Şuna... Çok amin.Eğer milyarder olsaydınız yapardınız ama eminim böyle bir Ps5 oyunu yaptırırdınız siparişle.
O ayağı gerçekten koyaydı ayağı kırılırdı iyi ki yok mangada. xD Sen onu da yaparsın aldırırsın Cora’ya senden beklerim.![]()
Bu hikaye yine dressrosanın sonundan iyiymiş ama ben iyi bir Doffye katlanabilir miydim onu bilmiyorum.Şuna... Çok amin.
Şuna da... oyunu yapan ben değil miyim yav. Ayağını koyduğu gibi ayağını bile çatlattırırım Doffy'nin.
Şaka bir yana. 3lünün hikayesini yazmak bana kalsaydı Doffy'i de iyi biri haline getirir mutlu mesut yaşatırdım. Law, neticede sevdi Doffy'i. Onda tüm ipleri kopartan kardeşini öldürüp aile kavramını hiç etmesiydi.
Ailenin bela çeken kişisi olurdu ama özü kötü olmayan bir karakter tasarlardım. Dizi/filmlerde görmüşsündür muhakkak olur ya kaçık, deli çılgın ama iyidir. Onu da sev yani.Bu hikaye yine dressrosanın sonundan iyiymiş ama ben iyi bir Doffye katlanabilir miydim onu bilmiyorum.![]()
Seri içinde bu mu yanlış geldi yaniBi klonu nasıl tasarlayabilirsin?
Bende diyorum ki ne? Göster bana onu inanayım. Beyinsiz yonji daha o sıvının içinde ne olduğunu bilmiyordur. Anlatıyor bol kesedenSeri içinde bu mu yanlış geldi yaniGerma klonlarının itaatkar olmasının sebebi sadece krallarını sevmeleri değil.
Öyle olmasa Judge bunları toplayıp acıtasyon konuşması yapmaz. Bildiğin bir şeyler empoze ediyor onlara. Şu modda takılıyorsunuz.Seri içinde bu mu yanlış geldi yaniGerma klonlarının itaatkar olmasının sebebi sadece krallarını sevmeleri değil.