Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Troysi yeminle bu seriden bri sey anlamıyorsun lan skala belirtmişim,atıyorum en iyi ihtimalle Queen,daha fazlasıysa Marco gibi.
Bunlar zaten zirve değil.
Saydığım karakterler zirveye çok yakınlar.
Kötürüm Ray,kılıcı çekiyor herkes hizaya geliyor.
Croco kim la boyle biri olsun,ihtimal bile yok.Ciddiyim ister sabaha kadar paragraf yaz.
Yahu arası diyorsun cidden net yorumun olmuyor. Marco ve Queen bence aşırı farklı karakterler. BB Yonkou olmak için Marco ve ekibini yeniyor. Denizciler Marco'yu falan konuşuyor koltuk için MF savaşı sonrası anlık olarak. Şimdi sen Marco'yu aşağı ki grubun içine attın. Hadi olsun...

Öyle ki bence Crocodile bunlardan güçlü çıkacak. Ray kılıcı çekiyor diyorsun hep tek noktaya bakıyorsun. Öyle bir noktada Teach'in şaşırtması kadar normal bir şey yok. Aynı Teach Hancock'a da "Eğer seni bırakırsam beni taş yaparsın" diyor ne çıkaralım buradan? Yani adam o noktada iki kişiyle dövüşmek zorunda kalacak, biri Hancock diğeri Rayleigh. Ek olarak da adamları sonsuza kadar taş kalacak... Öyle ki üstüne Rayleigh bile yenemeyeceğini dövüş olmadan kabul etmiş.

Şimdi de Crocodile kim falan diyorsun. Neyse ilerisi için tartışırız bu konular gelir önümüze o zaman düşüncelerimizi tekrar ortaya koyarız bu yorumlar üzerinden...

Valla ben son anlara doğru taraf değiştirdim.
Değiştirdin mi emin misin? :D

Düşünün bir şeytan bir karakterin vücudunu ve kişiligini ele geçiriyor, ele gecirilen karakterin fanı olduğunu iddia edenler de şeytanın arkasından koşuyor! Ah Luffy'cim ah, bu günleri görecek adam mıydın sen?
İşin kötü yanı, Şeytan'ın vücudu ve kişiliği ele geçirdiğini inkar ederek Şeytan'ın peşinden koşmaları, bir rivayete göre Nika'nın sürekli gülmesinin nedeninin bu olduğu söylenir, ağam eğleniyor Luffy fanlarıyla :)

One Piece'e dair sohbet ve tartışmaları yapabileceğiniz başlıktır. Bu başlıkta One Piece ile alakası olmayan, geyik amaçlı sohbet ve tartışmaları yapmamaya lütfen özen gösteriniz. Bu tür mesajlar uyarı olmaksızın silinecek ve yöneticiler bu tür sohbetlere devam etmekte ısrar eden üyelere gerekli gördüğü şekilde uyarıda bulunacak, gerekirse yaptırım uygulayacaktır.

Bir önceki konu için; https://www.korsanfan.com/konu/genel-tartışma.9536/

Mihawk > Shanks.
shanks büyük eşittir mihawk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık