Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sir Crocodile söylediklerime cevabın yok tabii.
Anca Koby'ci diye sayıkla,en azından Koby geleceğin amirali,senin Kroko,denizde timsah bile olamaz,erir gider xD
Bir şey söylemiyorsun ki la neye cevabım yok? :S

Sürekli tartıştığımız konularda gelip tekrara düşüyorsun. Sonrasında da trolle vurup şöyle yorumların geliyor. Seninle ne tartışalım? Hala "Coby" diyen biriyle ciddi tartışmaya gerek yok. :D

Bir şey söylemiyorsun ki la neye cevabım yok? :S

Sürekli tartıştığımız konularda gelip tekrara düşüyorsun. Sonrasında da trolle vurup şöyle yorumların geliyor. Seninle ne tartışalım. Hala "Coby" diyen biriyle ciddi tartışmaya gerek yok. :D
Ya git çay demle Croco=amiral demek,forumun gördüğü en büyük fıkra.
Bana troll der bir de xD

Zaafı yok, ateş de yese düz yumruk da yese öyle çığlık atıyor adamın karakteri o. Yoksa hayvan gibi dayanıklı.
allah aşkına ateşin seride kaç kişiyi adam akıllı öldürdüğünü gördük? Kesiğe hemen hemen herkesin zaafı var. Hayırdır yumrukla falan mı yenmeyi düşünüyorsun xd. Mihawk çiziksiz bir çar varsa yenebilecek onu söyle şu an güncelde mihawkı yenecek tek çar yok. Bir Nika var ama onunda kesiklere karşı zaafı var,bakın elindeki gürz ile değil direkt kesici eşyalarla

Montana

Adam amiral olum. Herhalde icraat yapacak. Seviye biçme işi adam akıllı dövüşün sonunda belli olur.
Ben arada uçurum gibi fark olduğunu düşünmüyorum, ölümüne bir dövüşte kendi de yaralanıp yense zaten çok fark olmuyor olur. Benim merak ettiğim nasıl resmedileceği. Şimdi Lucci muamelesi mi çekecek yoksa Kizaru da buna mı bir iki tane çakacak.

Usta yine yanlış tarafından yaklaşıyorsun.Ondan sonra ama siz ana karakter seviyorsunuz diye başımızı yiyorsun...
Dünyanın en iyi kılıç ustasını bb yenemez. Varsa argümanınız buyrun söyleyin. Yanlış taraftan yaklaşıyorsak açıklayın be kardeşim. Açıklama yok,ama yadırgama çok.

Ben diyorum ki bu adamların,nika dahil kesici silahlara zaafı var.
Bakın
"Zaaf" ı var diyorum.
Buyrun anlatın madem mihawkın zaafını haydi hodri meydan.

@Montana @II. Invictus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık