Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünün bir şeytan bir karakterin vücudunu ve kişiligini ele geçiriyor, ele gecirilen karakterin fanı olduğunu iddia edenler de şeytanın arkasından koşuyor! Ah Luffy'cim ah, bu günleri görecek adam mıydın sen?
D. iradesi kolay kolay boyun eğmez. Bu elemanlar tarihe adlarını altın harflerle yazmışlar. Günümüz zamanda en güçlü irade sahibi karaktere kıçı kırık bir meyve mi boyun eğdirecek? pehh 😏

Önüne gelene hikayeci demeyerek çorbaya tuz katabilirsin.
Hikaye yazılırsa "hikayeci" derim. Ne yapalım tebrik mi edelim "İyi uydurmuşsun olmayan şeyi kendi kendine cikarmışsın" diye?

Sen zamanında trollük ile bazı konularda sürekli aynı şeyi tekrarlamayarak da bunu yapabilirsin bana diyeceğine. ;)

Yani işin eğlencesi bir yana insanlar artık olmayan şeyleri ciddi ciddi tartışıyor bu forumda. Sen hala "hikayeci demeyerek" diyorsun. Devam et o yüzden ben genel yorumumu yapıp geçtim, tartışmayı gerektirecek bir şey de görmüyorum gayet net benim için bu durum.

D. iradesi kolay kolay boyun eğmez. Bu elemanlar tarihe adlarını altın harflerle yazmışlar. Günümüz zamanda en güçlü irade sahibi karaktere kıçı kırık bir meyve mi boyun eğdirecek? pehh 😏
Adlarını tarihe yazdırmamislar ki adlarını tarihten sildirmisler, kutsallar öyle tokat manyağı etmiş ki bunları yuzyilladir adlarını saklaya saklaya yaşıyorlar.

Hikaye yazılırsa "hikayeci" derim. Ne yapalım tebrik mi edelim "İyi uydurmuşsun olmayan şeyi kendi kendine cikarmışsın" diye?

Sen zamanında trollük ile bazı konularda sürekli aynı şeyi tekrarlamayarak da bunu yapabilirsin bana diyeceğine. ;)

Yani işin eğlencesi bir yana insanlar artık olmayan şeyleri ciddi ciddi tartışıyor bu forumda. Sen hala "hikayeci demeyerek" diyorsun. Devam et o yüzden ben genel yorumumu yapıp geçtim tartışmayı gerektirecek bir şey de görmüyorum gayet net benim için bu durum.

Tamam birader, haklısın.

Shitgen ile kfyi aynı cümle içinde kullanmak rabbim ben kaşınıyorum gelişine çarp beni diye bağırmakla aynı şey.

Wano sonrası kf'nin tartışma ortamı eskisine oranla leş ötesidir bu arada. O yüzden sürekli makara dönüyor.

Shitgen ile kfyi aynı cümle içinde kullanmak rabbim ben kaşınıyorum gelişine çarp beni diye bağırmakla aynı şey.

Wano sonrası kf'nin tartışma ortamı eskisine oranla leş ötesidir bu arada. O yüzden sürekli makara dönüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık