Geçen Emma<< Nika diyordun. Bir tane tutarlı Kılıççı fanı görmedim maalesef.Mihawk doğru karar. Kılıç ustaları seride 1-0.
Yüzde 70 katıldım gerisine

Geçen Emma<< Nika diyordun. Bir tane tutarlı Kılıççı fanı görmedim maalesef.Mihawk doğru karar. Kılıç ustaları seride 1-0.
Bence bu argüman kültür mirasına alınmalı...Kılıç ustaları seride 1-0.
enma ne hacı arkası kokulu oden kılıcı mihawk seri zirvesi.Geçen Emma<< Nika diyordun. Bir tane tutarlı Kılıççı fanı görmedim maalesef.![]()
bu mantıkla samuraylar Kaido’yu çıtır gibi yemeliydi adam 9 0’dan dönüş yapmış vay dünya vay.Mihawk doğru karar. Kılıç ustaları seride 1-0.
Hype sahnesi. Oda bir karaktere hype yaptırıyorsa düşüşü yakındır.Shanks şu an serideki en güçlü karakter. Bunu wano sonrası acayip belli ettirdi yazar.
Worstgen’in müdavimi @Millennium Wizard var bi bildiğim.Arkadaşlar, birbirinizin sıralamasına sallıyorsunuz da, ben de duvardaki adalet yazısına gülüyorum. Sanki serinin yazarı çok tutarlıymış, seride güç dengesi varmış gibi birbirinize sallamanız bence daha komik. Bilmem anlatabildim mi? He, eğlenin tabii, konuşun. Başka türlü forumun anlamı kalmıyor ama benim de fikrim bu şekilde. Sıralama yapamıyorum artık. Eskidendi o.
Ayrıca, bizim forumun da maşallah Worstgen'den aşağı kalır yanı yok artık. Zaten oradaki yorumları okuyup okuyup bütün trollükleri buraya taşıyanlar sağ olsun, bizim forumun da bir esprisi kalmadı o konuda. Ne zaman Worstgen'e girsem, buradakilerle aynı acayip yorumları görüyorum. Ya Worstgen'dekiler burayı okuyor ya da tam tersi. Onu da sizin yorumunuza bırakıyorum.
Worstgen'e bir kere girip 3 5 mesaj attım.Arkadaşlar, birbirinizin sıralamasına sallıyorsunuz da, ben de duvardaki adalet yazısına gülüyorum. Sanki serinin yazarı çok tutarlıymış, seride güç dengesi varmış gibi birbirinize sallamanız bence daha komik. Bilmem anlatabildim mi? He, eğlenin tabii, konuşun. Başka türlü forumun anlamı kalmıyor ama benim de fikrim bu şekilde. Sıralama yapamıyorum artık. Eskidendi o.
Ayrıca, bizim forumun da maşallah Worstgen'den aşağı kalır yanı yok artık. Zaten oradaki yorumları okuyup okuyup bütün trollükleri buraya taşıyanlar sağ olsun, bizim forumun da bir esprisi kalmadı o konuda. Ne zaman Worstgen'e girsem, buradakilerle aynı acayip yorumları görüyorum. Ya Worstgen'dekiler burayı okuyor ya da tam tersi. Onu da sizin yorumunuza bırakıyorum.
Benim bildiğim birkaç kişi var ama isim vermek doğru olmaz. Herkes istediği gibi takılsın ya, özgür bir platform sonuçta ama içimi dökesim geldi. Daha çok Oda eleştirisiydi zaten. Oda'nın kalemine tüküreyim.Worstgen’in müdavimi @Millennium Wizard var bi bildiğim.