Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Worstgen'e bir kere girip 3 5 mesaj attım.

Ayno gün içinde bana mal dendi toxic dendi.

Din konusundaki mesajımda(hangi dine inanıyorsubuz) all religions false dediğim için ofansif bulunup silindi.

Tam vahşi doğa la orası. Kf ile Wg kıyası Türkiye'de ayıdan ibaret olan vahşi doğayla Afrika'yı kıyaslamak gibi.
Forumun bozulmasından bahsediyorum dostum. Tabii ki dinamikler birebir aynı değil ama o bahsettiğim vahşi doğanın unsurları yavaş yavaş buraya taşına taşına artık burayı da gözle görülür şekilde etkilemeye başladı, bahsettiğim o. Tabii bunda zamanın akışının ve nesil değişiminin de etkisi vardır. Sonuçta eskiden de, farklı isimlerle bu tarz yabancı forumlar vardı.

Forumun bozulmasından bahsediyorum dostum.
2013 yılından beri forum bozuluyor muhabbetleri döner durur :D

Bence işin aslı büyüyen üyelerin ergenken yaptıklarını unutup büyüdüğünde yeni ergen üyelere çemkirmesi.

Bizim forum kadar stabil forum görmedim bem. Gittim geldim çoğu üye değişmiş ama dinamikler üslup tarz vs hepsi aynı :D. Gidenlerin yerine yenisi gelmiş. Naruto'daki nesil muhabbeti gibi. (Büyük rock lee ortanca rock lee küçük rock lee vs)

2013 yılından beri forum bozuluyor muhabbetleri döner durur :D

Bence işin aslı büyüyen üyelerin ergenken yaptıklarını unutup büyüdüğünde yeni ergen üyelere çemkirmesi.

Bizim forum kadar stabil forum görmedim bem. Gittim geldim çoğu üye değişmiş ama dinamikler üslup tarz vs hepsi aynı :D. Gidenlerin yerine yenisi gelmiş. Naruto'daki nesil muhabbeti gibi. (Büyük rock lee ortanca rock lee küçük rock lee vs)
2013'ten beri bozuluyor da olabilir tabii. Söylenmiş olması, yanlış olduğunu göstermez.
Benim foruma başladığım dönem-en çok aktif olduğum dönem ve şu anki dönem arasında bana göre fazlaca fark var. Aynı kalan şey, yönetimin aşağı yukarı aynı zihniyette olması ve eski üyelerin aynı muhabbetleri genel olarak devam ettirmeleri.
Genel olarak tartışma üslubunun, kullanılan argümanların ya da tartışılan şeylerin hatta bu tartışılan şeylerin tartışılma sürelerinin bile aşırı derecede değiştiğine bizzat tanık oldum. Tabii bu da öznel bir bakış açısı olduğu için tartışmaya açık. :)

Düşünün bir şeytan bir karakterin vücudunu ve kişiligini ele geçiriyor, ele gecirilen karakterin fanı olduğunu iddia edenler de şeytanın arkasından koşuyor! Ah Luffy'cim ah, bu günleri görecek adam mıydın sen?

2013'ten beri bozuluyor da olabilir tabii. Söylenmiş olması, yanlış olduğunu göstermez.
Benim foruma başladığım dönem-en çok aktif olduğum dönem ve şu anki dönem arasında bana göre fazlaca fark var. Aynı kalan şey, yönetimin aşağı yukarı aynı zihniyette olması ve eski üyelerin aynı muhabbetleri genel olarak devam ettirmeleri.
Genel olarak tartışma üslubunun, kullanılan argümanların ya da tartışılan şeylerin hatta bu tartışılan şeylerin tartışılma sürelerinin bile aşırı derecede değiştiğine bizzat tanık oldum. Tabii bu da öznel bir bakış açısı olduğu için tartışmaya açık. :)
Yav tek değişen şey artık insanlar One Piece'i eskisi kadar ciddiye almıyor.

Bu forumda One Piece hakkında genelde tartışılan güç dengesi oldu. Ben yıllarca bu adam bu kadar önem vermiyoe güç dengesine, sallamıyor bile dedim. Asıl önemli olan hikaye dedim. Bu yüzden mf sallayın Mihawk en az yonkou vardr dedim dinletemedim.

Şimdi de herkesler benim dediğime geldi. Neyse araya sıkıştırdığım bu ego bombosunı es geçip ana konuya gelirsek güç dengesiyle ilgili tartışmanın anlamı kaybolduğu için eskisi kadar analiz bilmemne yapılmıyor. O kadar.

Ayrıca bir forum abin olarak(mod da olsan senden eskiyim abinim o yüzden :p) şunu diyim 2013'den beri bozduğu teorisi doğru değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık