Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
patladın sen garp yanlamış diyordun alakasız şekilde gelmişler şans eseri karşılaşmışlar
Asıl Garp Wb,Kaido,Linlin üst üste koyup dövdü birde arada dayaktan Xebec’i öldürdü diyenler patlayacaklar.Madem bunların hepsini hastanelik etti bu adamlar nasıl ellerini kollarını sallayıp gitti ve sonra teker teker imparator oldular.Ben Garp olsam ve dövdüğüm bu adamlar kaçsa insan avına çıkar hiçbirini imparator yaptırmaz deliğe tıkardım.Yani olay hikaye forum efsanesi.Xebec’e ikiye bir dalmışlar onda da asıl ağırlığı koyan Roger olabilir.Denizci gururu diye birşey var kendi üstünlük kurabilmiş olsa dövüşe başka korsanı karıştırmazdı Garp. :)

Montana

Asıl Garp Wb,Kaido,Linlin üst üste koyup dövdü birde arada dayaktan Xebec’i öldürdü diyenler patlayacaklar.Madem bunların hepsini hastanelik etti bu adamlar nasıl ellerini kollarını sallayıp gitti ve sonra teker teker imparator oldular.Ben Garp olsam ve dövdüğüm bu adamlar kaçsa insan avına çıkar hiçbirini imparator yaptırmaz deliğe tıkardım.Yani olay hikaye.Xebec’e ikiye bir dalmışlar onda da asıl ağırlığı koyan Roger olabilir.Denizci gururu diye birşey var kendi üstünlük kurabilmiş olsa dövüşe başka korsanı karıştırmazdı Garp. :)
Garp dövüp bırakır Chinjao’da gördün mü yakaladığını? Aklı olan emekli olur zaten o dayaktan sonra bunlar uslanmamışsa adam ne yapsın?

MW’nin matematiği çok basittir, denizci olup amiral ve üstü olan adamlara amiral altı der, nerde çapulcu var gider onlara da amiral der.
Garp'a karşı özel bir kini var, sebebini asla çözemedim.

Öyle birşey ne zaman dedim.:eek: Kişilik yorumları falan tamam ama o dediğin ne.Montana bile böyle iftira atamaz sen naptın yav…
Yuh ne iftirası, senle kaç kez tartıştık be. Yıllar sonra anca ikna olmuştun en azından amiral dengi olduğuna :D

Asıl Garp Wb,Kaido,Linlin üst üste koyup dövdü birde arada dayaktan Xebec’i öldürdü diyenler patlayacaklar.Madem bunların hepsini hastanelik etti bu adamlar nasıl ellerini kollarını sallayıp gitti ve sonra teker teker imparator oldular.Ben Garp olsam ve dövdüğüm bu adamlar kaçsa insan avına çıkar hiçbirini imparator yaptırmaz deliğe tıkardım.Yani olay hikaye forum efsanesi.Xebec’e ikiye bir dalmışlar onda da asıl ağırlığı koyan Roger olabilir.Denizci gururu diye birşey var kendi üstünlük kurabilmiş olsa dövüşe başka korsanı karıştırmazdı Garp. :)

Garp'a karşı özel bir kini var, sebebini asla çözemedim.

Yuh ne iftirası, senle kaç kez tartıştık be. Yıllar sonra anca ikna olmuştun en azından amiral dengi olduğuna :D
Sen başka şeyle karıştırıyorsun Garp adamdır muhabbeti yada Roger dengidir muhabbeti falan.Seride Garp’ın amirallik reddettiği geçiyor öyle birşey nasıl diyebilirim ciddi olarak.Hayır yanlış hatırlıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık