Patır patır patlıyorlar bu ara, artık gürültüden uyuyamıyoruzEvet öyle deniliyordu. Sırf Roger ve Garp ikilisi olduğu için Roger tayfasını bırakmış da gelmiş dendi.@RedTeroR bilir bunu.
Patır patır patlıyorlar bu ara, artık gürültüden uyuyamıyoruzEvet öyle deniliyordu. Sırf Roger ve Garp ikilisi olduğu için Roger tayfasını bırakmış da gelmiş dendi.@RedTeroR bilir bunu.
Buradan Garp'a artı yazar sadece. Roger ve Wb büyük eksi aldı.Patır patır patlıyorlar bu ara, artık gürültüden uyuyamıyoruz
Red şimdi gelip patladınız Roger’ın tayfası da varmış diyecek.Patır patır patlıyorlar bu ara, artık gürültüden uyuyamıyoruz
Klasik yurdum insanı işte. Bir daha patlamayayım diyeceği yere herkesi aşağı çekme derdinde. Patlarsak namerdiz!Red şimdi gelip patladınız Roger’ın tayfası da varmış diyecek.
Benim yorumlarım > sizin lobinin tamamıbu çizim @Millennium Wizard ’ın yorumları kalitesinde buradan yara bere belli olmaz zaten
Ümmet hızına yetişemiyor...![]()
Ben öyle birşey dedim mi hatırlamıyorum Roger tayfasıyla beraber Garp’ı dövdü yada Garp Roger + tayfasıyla savaştı gibi fantastik şeyler troll değilse yazmamışımdır.Evet öyle deniliyordu. Sırf Roger ve Garp ikilisi olduğu için Roger tayfasını bırakmış da gelmiş dendi.@RedTeroR bilir bunu.
Shanks'ten icraat beklemek hata. Adamın kariyerinde yaptığı en büyük hareket bitmiş Marineforda savaş bittikten sonra gelmekShanks’ın Kaido’dan korktuğuna inanmam normalde ama şu senaryoda olayın başka izahı da yok niye gidip kurtarmıyorsun kızı. Tamam illa Luffy yenecek de yenmene de gerek yok git antlaşma yap, kızı ver falan de racon kes.
Senin için demedim yaw, ama yazıldı.Benim yorumlarım > sizin lobinin tamamı
Ben öyle birşey dedim mi hatırlamıyorum Roger tayfasıyla beraber Garp’ı dövdü yada Garp Roger + tayfasıyla savaştı gibi fantastik şeyler troll değilse yazmamışımdır.
Tam Red'in yapacağı bir yorum bu ajskfdsadlgjdkfldgRed şimdi gelip patladınız Roger’ın tayfası da varmış diyecek.
patladın sen garp yanlamış diyordun alakasız şekilde gelmişler şans eseri karşılaşmışlarBenim yorumlarım > sizin lobinin tamamı
Ben öyle birşey dedim mi hatırlamıyorum Roger tayfasıyla beraber Garp’ı dövdü yada Garp Roger + tayfasıyla savaştı gibi fantastik şeyler troll değilse yazmamışımdır.
O mesajlara bakaydın iyice. Gizlice like falan attıysa patlamaya teşviği gözden kaçmasın.Senin için demedim yaw, ama yazıldı.