Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayalinde olanlari gerçek gibi anlatıyorsun hala, Crocodile geri dönüşü sonrası eskiye nazaran hiç akıllanmamışsın belli ki. :S

Yani Croc için "Dof'un adamlarına karşı zorlanır kolay kazanamaz" diyen birine ne anlatsak boş ama işte yapacak bir şey yok. :D
Croco bir posta dayak yemeden gerçek dövüşüne başlamadığından ortalama üstü her rakip onun için kolay olmaz. :D
Peki ya Seraphim Croco > Doflamingo çıkarsa?
İmkansız diyemem teknoloji bu satranç ustalarını bile yeniyor teknoloji. Ama öyle birşey çıksa dahi yine problem yok çünkü her halükarda Seraphim Dof > Seraphim Croco olacağı kesin.:)

Croco bir posta dayak yemeden gerçek dövüşüne başlamadığından ortalama üstü her rakip onun için kolay olmaz. :D

İmkansız diyemem teknoloji bu satranç ustalarını bile yeniyor teknoloji. Ama öyle birşey çıksa dahi yine problem yok çünkü her halükarda Seraphim Dof > Seraphim Croco olacağı kesin.:)
Ya başlama hemen görmediğin şeyler üzerinden uydurma hikâyelere. Crocodile o gruba topluca tek atar bak bu bu kadar net. Sen bunu kabul etmek istemeyebilirsin o ayrı ona da yapacak bir şey yok zaten. ;)

Senin Croc>Dof demen lazım çoktan ama işte diyorum ya sen olduğun için kabul etmesi zor...

Tam olarak 441 gündür açıp tam bir one piece bölümü okumamışım :D bunların hepsi queen yılana dönüştü diye başladı iyi ki bırakmışım o bölüm sonrasında ucubeliği 10 kat arttırıyor oda.

Nereye yazsam emin olamadım, ilgilisi kim bilmediğimden de modlara mesaj atmak istmedim. Karşılaştığım bir durumla ilgili geliştirmeye yönelik bildirim yapayım.(telefonum eski modellerden belki ondan kaynaklıdır bilemiyorum)

Mobilden yaptığım yorumlarda eksiklik kelime hatası vs gibi sebeplerden dolayı hata görüp paylaşılmış bir yorumumda düzeltme yapmaya çalıştığımda hata veriyor düzeltmeye bazen izin vermiyor Bazense düzeltiyor(pc de sorun yaşamadım hiç). Artık yazılımcı yada
Bu konuya bakan arkadaş kimse haberi olsun. Sadece geri dönüş yapmak bilgilendirme yapmak için belirteyim dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık