Ben de uzun süredir aklımda olan bu seriye başladım. 53. bölümdeyim.. Çok hoş; akıyor.HxH animesinin greed island arcını tekrardan izliyorum. Güzel ve ilgi köpeği olma kaygısı olmadan yapılan bir animenin tadını unutmuşum ya ilaç gibi geliyor
Ben de uzun süredir aklımda olan bu seriye başladım. 53. bölümdeyim.. Çok hoş; akıyor.HxH animesinin greed island arcını tekrardan izliyorum. Güzel ve ilgi köpeği olma kaygısı olmadan yapılan bir animenin tadını unutmuşum ya ilaç gibi geliyor
Elde çok şey var mesela Seraphim Croco >>>>>> Orjinal Croco çıkacak olması gibiÇay bizim işimiz değil mapushane kuşu.
Elde bir şey kalmayınca sende Croc için hikâyelere başlamışsın, güzel güzel.![]()
Hayalinde olanlari gerçek gibi anlatıyorsun hala, Crocodile geri dönüşü sonrası eskiye nazaran hiç akıllanmamışsın belli ki. :SElde çok şey var mesela Seraphim Croco >>>>>> Orjinal Croco çıkacak olması gibi![]()
Peki ya Seraphim Croco > Doflamingo çıkarsa?Elde çok şey var mesela Seraphim Croco >>>>>> Orjinal Croco çıkacak olması gibiOrjinalinden kat kat güçlü robot yaparak tarihe bir kez daha geçmiştir Vegapunk.
Croco bir posta dayak yemeden gerçek dövüşüne başlamadığından ortalama üstü her rakip onun için kolay olmaz.Hayalinde olanlari gerçek gibi anlatıyorsun hala, Crocodile geri dönüşü sonrası eskiye nazaran hiç akıllanmamışsın belli ki. :S
Yani Croc için "Dof'un adamlarına karşı zorlanır kolay kazanamaz" diyen birine ne anlatsak boş ama işte yapacak bir şey yok.![]()
İmkansız diyemem teknoloji bu satranç ustalarını bile yeniyor teknoloji. Ama öyle birşey çıksa dahi yine problem yok çünkü her halükarda Seraphim Dof > Seraphim Croco olacağı kesin.Peki ya Seraphim Croco > Doflamingo çıkarsa?
Ya başlama hemen görmediğin şeyler üzerinden uydurma hikâyelere. Crocodile o gruba topluca tek atar bak bu bu kadar net. Sen bunu kabul etmek istemeyebilirsin o ayrı ona da yapacak bir şey yok zaten.Croco bir posta dayak yemeden gerçek dövüşüne başlamadığından ortalama üstü her rakip onun için kolay olmaz.
İmkansız diyemem teknoloji bu satranç ustalarını bile yeniyor teknoloji. Ama öyle birşey çıksa dahi yine problem yok çünkü her halükarda Seraphim Dof > Seraphim Croco olacağı kesin.![]()
Vay bee.. İnsanları seriden soğutan Oda. Yatacak yerin yok oğlum! Bunun hesabını veremezsin lan.Tam olarak 441 gündür açıp tam bir one piece bölümü okumamışımbunların hepsi queen yılana dönüştü diye başladı iyi ki bırakmışım o bölüm sonrasında ucubeliği 10 kat arttırıyor oda.
Aslında bu kadar uğraşmasına ggerke yokmuş 10 tane lucci seraphimi yapsa bütün yonkoları rahatça indirirmişPeki ya Seraphim Croco > Doflamingo çıkarsa?