Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cüzdanımı düşürmüşüm sabah. Bunu da öğlen fark ettm. Halbuki cantam açık okula gelmiştim ama bi şeyin düştüğü aklıma bile gelmedi. İlk dersin hocası manyak diye ayakkabımı bile bağlamadan koşmuştum. 1 saat dolmuşçular kayıp eşyaları nereye koyuyo filan diye tel no aradm izmirde çevirmeye baktm yolları gezdim. Anamla kavgalıyım diye onu aramaya da korktum sonra o aradı beni karakola git cüzdanın orda diye gittim tıpış tıpış aldım. Sonra da laf etti niye bana sormadan başka yerleri arion diye. İşte öyle bi gün
Geçmiş olsun.

Selamlar ahali.
Neredeyse 1 yıldır giriş yapmadım. Uzaktan uzaktan takip ediyordum. Ayrılma kararı aldığım günde ve sonrasında, çok güzel destek ve sevgi mesajları yazanlar oldu. Onlara o dönem cevap veremedim maalesef. Bunun için üzgünüm. Buradan; o dönemde, o güzel mesajları yazan, destek olan herkese tek tek teşekkür etmek istiyorum. Şu an mesajlara ulaşamadığım için ve kimseyi atlamak istemediğim için etiketleme yapmayacağım. Umarım anlayışla karşılarsınız. Hepinizi seviyorum. :flaugh:
Özlemişim forumu be. :flaugh:

Selamlar ahali.
Neredeyse 1 yıldır giriş yapmadım. Uzaktan uzaktan takip ediyordum. Ayrılma kararı aldığım günde ve sonrasında, çok güzel destek ve sevgi mesajları yazanlar oldu. Onlara o dönem cevap veremedim maalesef. Bunun için üzgünüm. Buradan; o dönemde, o güzel mesajları yazan, destek olan herkese tek tek teşekkür etmek istiyorum. Şu an mesajlara ulaşamadığım için ve kimseyi atlamak istemediğim için etiketleme yapmayacağım. Umarım anlayışla karşılarsınız. Hepinizi seviyorum. :flaugh:
Özlemişim forumu be. :flaugh:
Hoşgeldin reis, bir daha gitmeyin bir yerlere. Özletiyorsunuz kendinizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık