Hoş buldum, teşekkür ederim. Gitmek için gelmedim reis, umarım gitmem bir daha. Ben de özledim çünkü.Hoşgeldin reis, bir daha gitmeyin bir yerlere. Özletiyorsunuz kendinizi.
Hoş buldum, teşekkür ederim. Gitmek için gelmedim reis, umarım gitmem bir daha. Ben de özledim çünkü.Hoşgeldin reis, bir daha gitmeyin bir yerlere. Özletiyorsunuz kendinizi.
Hemen fanart konusuna gir neler attım nelerHoş buldum, teşekkür ederim. Gitmek için gelmedim reis, umarım gitmem bir daha. Ben de özledim çünkü.
Şu iğrenç günümü güzelleştirdin be... Hoş geldin. (Killua ben bu arada ya da KeijirouSelamlar ahali.
Neredeyse 1 yıldır giriş yapmadım. Uzaktan uzaktan takip ediyordum. Ayrılma kararı aldığım günde ve sonrasında, çok güzel destek ve sevgi mesajları yazanlar oldu. Onlara o dönem cevap veremedim maalesef. Bunun için üzgünüm. Buradan; o dönemde, o güzel mesajları yazan, destek olan herkese tek tek teşekkür etmek istiyorum. Şu an mesajlara ulaşamadığım için ve kimseyi atlamak istemediğim için etiketleme yapmayacağım. Umarım anlayışla karşılarsınız. Hepinizi seviyorum.
Özlemişim forumu be.![]()
Gördüm ben onları. Sen dua et, mod değilim.Hemen fanart konusuna gir neler attım neler![]()
Teşekkür ederim dostum. Killua deyince tanıdım. Hoş buldum.Şu iğrenç günümü güzelleştirdin be... Hoş geldin. (Killua ben bu arada ya da Keijirou)
Hoş geldin…Hoş buldum, teşekkür ederim. Gitmek için gelmedim reis, umarım gitmem bir daha. Ben de özledim çünkü.
Bugün düştü@Mihawk solidin modluğu daha önce mi düşmüştü yoksa bugünkü ceza neticesinde mi düşmüş oldu?
Üç nokta ve sırıtan surat. En sevdiğim(!) ikili.Hoş geldin…![]()
Niye gitmiştin kardeşim?Selamlar ahali.
Neredeyse 1 yıldır giriş yapmadım. Uzaktan uzaktan takip ediyordum. Ayrılma kararı aldığım günde ve sonrasında, çok güzel destek ve sevgi mesajları yazanlar oldu. Onlara o dönem cevap veremedim maalesef. Bunun için üzgünüm. Buradan; o dönemde, o güzel mesajları yazan, destek olan herkese tek tek teşekkür etmek istiyorum. Şu an mesajlara ulaşamadığım için ve kimseyi atlamak istemediğim için etiketleme yapmayacağım. Umarım anlayışla karşılarsınız. Hepinizi seviyorum.
Özlemişim forumu be.![]()
Google, pinterest vs. ararken...Üç nokta ve sırıtan surat. En sevdiğim(!) ikili.
@Mike Nerden buluyorsun sen o resimleri ya. Link var mı?