Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar ahali.
Neredeyse 1 yıldır giriş yapmadım. Uzaktan uzaktan takip ediyordum. Ayrılma kararı aldığım günde ve sonrasında, çok güzel destek ve sevgi mesajları yazanlar oldu. Onlara o dönem cevap veremedim maalesef. Bunun için üzgünüm. Buradan; o dönemde, o güzel mesajları yazan, destek olan herkese tek tek teşekkür etmek istiyorum. Şu an mesajlara ulaşamadığım için ve kimseyi atlamak istemediğim için etiketleme yapmayacağım. Umarım anlayışla karşılarsınız. Hepinizi seviyorum. :flaugh:
Özlemişim forumu be. :flaugh:
Şu iğrenç günümü güzelleştirdin be... Hoş geldin. (Killua ben bu arada ya da Keijirou:()

Silinmiş Üye

@Mihawk solidin modluğu daha önce mi düşmüştü yoksa bugünkü ceza neticesinde mi düşmüş oldu?

Selamlar ahali.
Neredeyse 1 yıldır giriş yapmadım. Uzaktan uzaktan takip ediyordum. Ayrılma kararı aldığım günde ve sonrasında, çok güzel destek ve sevgi mesajları yazanlar oldu. Onlara o dönem cevap veremedim maalesef. Bunun için üzgünüm. Buradan; o dönemde, o güzel mesajları yazan, destek olan herkese tek tek teşekkür etmek istiyorum. Şu an mesajlara ulaşamadığım için ve kimseyi atlamak istemediğim için etiketleme yapmayacağım. Umarım anlayışla karşılarsınız. Hepinizi seviyorum. :flaugh:
Özlemişim forumu be. :flaugh:
Niye gitmiştin kardeşim?:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık