Arkadaş tıp okuyormuş eğer duymayan varsa bilsin. Kendisine hemen gerekli ilginin gönderilmesini istiyorum.Eylülden beri tıp kitabına verdiğim parayla dropshippinge yatırıp onunla uğraşsaydım şimdi kârdaydım
Bunu ilgi için mi yazdım sence?Arkadaş tıp okuyormuş eğer duymayan varsa bilsin. Kendisine hemen gerekli ilginin gönderilmesini istiyorum.
Arkadaş tıp okuyormuş eğer duymayan varsa bilsin. Kendisine hemen gerekli ilginin gönderilmesini istiyorum.
Tontiş çopper, Teachin çirkefliği altında eziliyor jdkemsmdlsmBunu ilgi için mi yazdım sence?
Geçmiş olsun Yamatom...Cüzdanımı düşürmüşüm sabah. Bunu da öğlen fark ettm. Halbuki cantam açık okula gelmiştim ama bi şeyin düştüğü aklıma bile gelmedi. İlk dersin hocası manyak diye ayakkabımı bile bağlamadan koşmuştum. 1 saat dolmuşçular kayıp eşyaları nereye koyuyo filan diye tel no aradm izmirde çevirmeye baktm yolları gezdim. Anamla kavgalıyım diye onu aramaya da korktum sonra o aradı beni karakola git cüzdanın orda diye gittim tıpış tıpış aldım. Sonra da laf etti niye bana sormadan başka yerleri arion diye. İşte öyle bi gün