Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niçeye naive diyen birini ciddiye alamıyorum ya, iki polemik kasayım peşinde belli :S intihar hahkındaki fikirleri bundan farklıysa neden bunu bi çözümmüş gibi atıyorsun :S

Only optimists commit suicide, optimists who no longer succeed at being optimists. The others, having no reason to live, why would they have any to die?”

bu kadar boş bi düğüm bağlama görmedim :S
adam felsefi dünyaya girip oha lan sofist olayım hiçbi şey yapmadan yaşiyim kafasında :S erken yaştan elit bi gruba girince onların da boş romantizmini kamçılamış işte romantik sözlerle :S
Niçe hakkında dediğine katılıyorum.

hayat anlamsız ölüm de anlamsız o kadar boş ki :S anlamsızlığın o umursamazlığın doruklarında ölüm gayet de bu sürgüne bi son verici. hayatın anlamsız olmasında ölüm anlam kaybetmez :S intihar geç kalınmış derken de motivasyonel yaklaşıyor sözde depresif kardeşimiz :S zaten intihar için geç kaldın aga diyor sal diyor puhaha yaşamak bi suçunun cezası ölüme bile bağlayamayacak kadar yarım akıl yürütmeye sahip, hiçbi işini doğru tamamlayamaması çelişki yumağından kurtulamadığından olsa gerek :S

"Bir de şey diyormuş; intiharın sebebi gelecek acılardan kaçmak değil, geçmiş acılara daha fazla katlanamamaktan dolayı yapılan bir eylemdir."
daha fazla katlananamamak zaten o anın ötesindeki bi eylemdir, dilin nüsanlarıyla oynamayı da beceremiyor :S geçmişin olmadan gelecek kaygın olmaz zaten :S tariflerimizi geçmişten alırız saçmalıyor iyice yav ne kadar kötü bi edebiyatçıymış :S keşke yazmayı uykusuzluk çektikten sonra alışkanlık haline getirmeseymiş be
"hayat anlamsız ölüm de anlamsız o kadar boş ki :S"
Nihilizme kayan bir bakış açısı işte. Boş mudur dolu mudur bilemedim de tüm ömrümü mutsuzlukla geçirsem ben de boş konuşurdum belki. Gerçi geçirmediğim halde hala baya boş boş takılıyorum. Ama orjinal bir şey demediğimden kimse yazar da demiyor filozof da tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık