Telefon sokmak nedir abi? Spontane mi gelişti yoksa bir süredir planlanan bir eylem mi? 

Olacak olacak olacak o kadar.2015te attığım yoruma tepki geliyor forum bitmiş
yine iyi 1 bildirimle kurtulmuşsun ustam :d2015te attığım yoruma tepki geliyor forum bitmiş
anlamlandırdığı şeyi anlatmada başarısız olmuş meh. şu videoda depresif birisi yok :S boş edebiyat kasan birisi var.Forumun hayattan bezmiş depresifleri Emil Cioran'ın şu videosunu size hediye ediyorum.
Adam o kadar depresifmiş ki anası daha çocukkene ona şey demiş "Bu kadar mutsuz olacağını bilseydim kürtaj olurdum."
Bu yazarla/filozofla ilgili biraz araştırma yaoabilirsiniz. Mutsuzlukla alakalı çok ilginç yorumlamaları varmış ve mutsuzluğuna rağmen intihar etmeyi gereksiz bulurmuş. Kitaplarını okuyun demem. Sizi daha depresif yapabişirmiş ama onunla alakalı yapılan tanıtımlara, konuşmalara bir bakın bence.
anlamlandırdığı şeyi anlatmada başarısız olmuş meh. şu videoda depresif birisi yok :S boş edebiyat kasan birisi var.
kurtulmuş muyum :S niye la bişi mi oldu bilmediğimiz bi denklem mi çıkmış :S yonkou amiralleri evire çevire döver işteyine iyi 1 bildirimle kurtulmuşsun ustam :d
ne anlatıyorBence güzel. :/
ne anlatıyor