Buna bak biii, sabah sabah şahane gidiyor hayat enerjin falan duracell takılmış ayıcık gibi oluyor ?
Sıradan çinko karbon pil oldum yanlız bunu dinleyince.
Buna bak biii, sabah sabah şahane gidiyor hayat enerjin falan duracell takılmış ayıcık gibi oluyor ?
Ekrem başkan gelecek güneş doğacak inşallah ?O kadar da bitmemişsin demek henüz, güzel güzel ?
Hadi artık şu güneş doğsun da yogamı yapıyım nedir bu çektiğimiz ya, güne başlayamıyoruz ?![]()
Benim de ne zaman bunu dinlesem kalkıp flamenko yapasım geliyor ama sor bakalım sorun ne?İspanyolca çalışasım geldi sabah sabah sayende, üşenmesem kalkıp derse gidicem ailkdasşi
İspanyol dili ve edebiyatı bölümüne kaydoldum bu dönem, 8 gün gittim hazırlığa. Şuan için yapmam gereken başka şeyler var ne yazık ki, tadını çıkaramadım o yüzden attığın şarkının
Gene akşamları bakıyorum 1-2 saat çok kopmayayım diye tabi.
Bir de Meksika'da geçirdiğim 1.5 aylık süreci hatırlatmış oldun, akşamları meydanda içip içip dans ediyorduk böyle şarkılarla. Güzel akşamlardı.
Nerden buldun bu şarkıyı mafettin bizi ya sabah sabah(
İnan bana sorun bilemenko değil. Yeteri kadar içemenko ?
Alkol sağlığa zararlıdır.İnan bana sorun bilemenko değil. Yeteri kadar içemenko ?
Hoşdöndün reis. Yeni gördüm buralarda olduğunu. SevindimSelamlar ahali.
Neredeyse 1 yıldır giriş yapmadım. Uzaktan uzaktan takip ediyordum. Ayrılma kararı aldığım günde ve sonrasında, çok güzel destek ve sevgi mesajları yazanlar oldu. Onlara o dönem cevap veremedim maalesef. Bunun için üzgünüm. Buradan; o dönemde, o güzel mesajları yazan, destek olan herkese tek tek teşekkür etmek istiyorum. Şu an mesajlara ulaşamadığım için ve kimseyi atlamak istemediğim için etiketleme yapmayacağım. Umarım anlayışla karşılarsınız. Hepinizi seviyorum.
Özlemişim forumu be.![]()
Teşekkür ederim reis. Hoş buldum. O sevinç bana ait, eksik olma.Hoşdöndün reis. Yeni gördüm buralarda olduğunu. Sevindim![]()
Hoş geldinTeşekkür ederim reis. Hoş buldum. O sevinç bana ait, eksik olma.![]()