Ne gerek var ki.. zaten eskisi gibi ideolojik bir kapışma yok. Ülkenin bok götürdüğünü, ikimiz de biliyoruzBenimle tartışabilirsin. :/
Ne gerek var ki.. zaten eskisi gibi ideolojik bir kapışma yok. Ülkenin bok götürdüğünü, ikimiz de biliyoruzBenimle tartışabilirsin. :/
Yol yaBdı ?Ne gerek var ki.. zaten eskisi gibi ideolojik bir kapışma yok. Ülkenin bok götürdüğünü, ikimiz de biliyoruz
Sel çarBdıYol yaBdı ?
Bende aynı dertten muzdariptim fakat artık anlaşma yaptık. Yorum yapmıyoruz haber izlerken. Birimiz konuşursa kan gövdeyi götürüyor sonra...Ailenizle siyaset tartışmayın arkadaşlar. Ben hep kendimi şartlıyorum bu aptallığı yapmamak için ama.. sürekli patlıyorum işte
Aga b aynı şekil. Kardeşimin metal kalemliğini büktümBende aynı dertten muzdariptim fakat artık anlaşma yaptık. Yorum yapmıyoruz haber izlerken. Birimiz konuşursa kan gövdeyi götürüyor sonra...
Teşekkür ederim. Ben de eğer varsa meslektaşlarımın Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.@Kurohige sen de öğretmendin sanırım seninde günün kutlu olsun
Sizin uyuduğunuz saat benim kalktığım saat.Yat uyu la. Gün uzun kardeşim yoğun saatlerde şov yapmamız lazım. Sabahın 7 sinde resim gelse nolur birbirimize mi yukselicez ahaha.
Herkesin hayatı/düzeni farklı işte. Kimileri uyurken kimileri ayaktaSizin uyuduğunuz saat benim kalktığım saat.![]()
Rock da olsa sevmiyorum arabesk.Bi de sadece arabesk rock yapanlar var mesela, onların uykuları gelmedi hala![]()