Xebec için tuttuğun yas çok uzun sürmüş.Vay canına yandığım ne bitmez banmış ya
Xebec için tuttuğun yas çok uzun sürmüş.Vay canına yandığım ne bitmez banmış ya
Xebeci unutmadık unutturmayacağız acımız büyükXebec için tuttuğun yas çok uzun sürmüş.
Loki var dert etme. Onu da öldürecek değil ya.Xebeci unutmadık unutturmayacağız acımız büyük![]()
Şimdiden başımız sağolsun diyeyimLoki var dert etme. Onu da öldürecek değil ya.
TC kimlik numaramız dahil tüm özel bilgilerimiz panelcilerin elinde dolaşıyor zaten, bu koymaz deriz. Benim emaili hesapları bilmemneyi hacikleyip ne yapacaklar zaten onu da bilmiyorum. :shy:https://pentester.com şu siteye girin, email adresinizi yazın ve şifrelerinize kadar her şeyin nasıl leak olduğunu görün.Bayağı leak çıktı bende, 5 farklı şifre kullanıyorum 4 tanesi leak olmuş. Altta darkweb aramaları falan da var, onlara da bakabilirsiniz. Bazılarında telefon numaralarınız bile çıkıyor.
İşte panelde olmayan şey email & şifreydi, artık o da var.TC kimlik numaramız dahil tüm özel bilgilerimiz panelcilerin elinde dolaşıyor zaten, bu koymaz deriz. Benim emaili hesapları bilmemneyi hacikleyip ne yapacaklar zaten onu da bilmiyorum. :shy:


Baktım benimkileri çalmamışlarhttps://pentester.com şu siteye girin, email adresinizi yazın ve şifrelerinize kadar her şeyin nasıl leak olduğunu görün.Bayağı leak çıktı bende, 5 farklı şifre kullanıyorum 4 tanesi leak olmuş. Altta darkweb aramaları falan da var, onlara da bakabilirsiniz. Bazılarında telefon numaralarınız bile çıkıyor.
Şifren ne bir kontrol edelim?Baktım benimkileri çalmamışlar![]()



