Abi boşalan barajları senin evden mi doldurdular 1200 lira neGün bana aymıyor ama sizlere aydın günler diliyorum 1200 lira su faturası mı olur Saski yapacağın işi sevsinler
Abi boşalan barajları senin evden mi doldurdular 1200 lira neGün bana aymıyor ama sizlere aydın günler diliyorum 1200 lira su faturası mı olur Saski yapacağın işi sevsinler
Çağrı merkezi ile oturduk konuştuk mantıklı bir açıklaması vardır diye ama bulamadık bir şey hayır 1 ayın 15 günü sadece evde duruyorum ne olmuş olabilir canı sıkıldıkça faturaya mı yansıtmışlar bilemedim.Abi boşalan barajları senin evden mi doldurdular 1200 lira ne
Çağrı merkezi ile oturduk konuştuk mantıklı bir açıklaması vardır diye ama bulamadık bir şey hayır 1 ayın 15 günü sadece evde duruyorum ne olmuş olabilir canı sıkıldıkça faturaya mı yansıtmışlar bilemedim.
Sayaç da sorun yok gibi gözüküyor bi daha fatura yazan elemana denk gelirsem bi bakacam nasıl faturalandırıyor 3 katlı bina da en fazla fatura bana gelmiş diğerleri ben gibi de değil sürekli evdeler.Sayacını kontrol edebiliyor musun? Böyle farklı yazılan çok kişi var.
Sayaç da sorun yok gibi gözüküyor bi daha fatura yazan elemana denk gelirsem bi bakacam nasıl faturalandırıyor 3 katlı bina da en fazla fatura bana gelmiş diğerleri ben gibi de değil sürekli evdeler.
Restorant lavabolarını kullanacam el yüz yıkamak için de cami şadırvanlarını kullanırım evde vanayı açmam daha 2 senedir kışın doğal gazı yakmadığım gibi bunu da bu şekilde çözerim diye düşünüyorum.
Restorant lavabolarını kullanacam el yüz yıkamak için de cami şadırvanlarını kullanırım evde vanayı açmam daha 2 senedir kışın doğal gazı yakmadığım gibi bunu da bu şekilde çözerim diye düşünüyorum.
Yatacağım yere battaniye seriyorum bir battaniyede üstüme örtüyorum genellikle gece lavaboya kalkmıyorum sabah ola hayır ola diyerekten.Tost makinesiyle mi ısınıyorsun?