@Smoker -san son iki aydır yabancı dil öğrenim konularına daldım ve ilerliyorum, bu süreçte eğitime katıldığım dersler dışında podcastler videolar ve yüzlerce farklı çok popüler, ortalama popüleritede programlar denedim kullandım. Fakat son bir kaç gündür ras gele indirdiğim programlardan biri, beni şaşırtan özelliği direk çok bilinen dil öğrenme uygulamaları gibi bir uygulama değil aslında bir kitap okuma uygulaması fakat, bu uygulamalar katagorisinde denediğim düzinelerce programda olmayan geniş kapsamlı bir içeriği mevcut. İçeriğine kitap ekleyebilme, içeriğinde olan kitapları hangi dilde ise kendi diline çevirme kitap içeriğinde bulunan metinlerin etimolojileri, bağlamları, hangi kökten geldiği, kullanım alanlar,örnekleri gibi alt başlıklarda görme olanağı sunarken seçtğin kelimeleri sözlüğe ekleyip bunları eşleştirme,dinleyerek yazma vs vs gibi acayip geniş bir içeriği var. Programı daha deniyorum maksadım reklam yapmak vs değil zira programı youtubede arattığımda dahi 5-10 tane videosu belki var belki yok,maksadım biraz daha inceledikten sonra eğer uygunsa sadece resim ve içerik görüntüsü ile forumda başlık açıp paylaşacağım, zira çok faydalı olabilir. Lakin daha inceliyorum sana mesaj atılamıyor, o yüzden burdan sormak durumunda kaldım.