onlar haki kaplı yumruklarıma çok zayıf kalır şimdiVar yav olmaz olur mu? Karayiplerin oraya gidersen bol bol oklu mızraklı korsan var.![]()

günaydınlar.Günaydın. Bir kaç yıl önce nöbet çıkışı foruma bakıp uykum gelene kadar bir şeyler okuyordum. Aradan aylar yıllar geçti, mesleğim değişti ama ben bir şekilde yine nöbet çıkışı forumda bir şeyler okuyorumilginç bir döngü oldu
ve nöbet tutuyorsun?sosyolog olarak çalışıyorum
Teşekkür ederim. Aile bakanlığında çalışıyorum. Bakanlığa bağlı yatılı kuruluşlarda nöbet tutulabiliyor.ve nöbet tutuyorsun?
hayırlı olsun bu arada yeni işin![]()
Kolay gelsinnn, nöbet zor iş :'(Teşekkür ederim. Aile bakanlığında çalışıyorum. Bakanlığa bağlı yatılı kuruluşlarda nöbet tutulabiliyor.
@Mihawk Marine'de Shoi iken üç günde bi 24 saat nöbet tutardım, ama maaşımızı ona göre düzenlemiyorlardı :'(((
Forumun kadim üyelerinin aktif olduğunu görmek çok güzel.Günaydın. Bir kaç yıl önce nöbet çıkışı foruma bakıp uykum gelene kadar bir şeyler okuyordum. Aradan aylar yıllar geçti, mesleğim değişti ama ben bir şekilde yine nöbet çıkışı forumda bir şeyler okuyorumilginç bir döngü oldu
Bu arada yeni avatar çok hoş olmuş, geçenlerde ortanca kardeşimle muhabbeti geçmişti.O zamanlar aktiflik başka savaşlar vardıGünaydın. Bir kaç yıl önce nöbet çıkışı foruma bakıp uykum gelene kadar bir şeyler okuyordum. Aradan aylar yıllar geçti, mesleğim değişti ama ben bir şekilde yine nöbet çıkışı forumda bir şeyler okuyorumilginç bir döngü oldu
İyi geceler efenimiyi geceler