Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Var yav olmaz olur mu? Karayiplerin oraya gidersen bol bol oklu mızraklı korsan var. :D
onlar haki kaplı yumruklarıma çok zayıf kalır şimdi:at:
Günaydın. Bir kaç yıl önce nöbet çıkışı foruma bakıp uykum gelene kadar bir şeyler okuyordum. Aradan aylar yıllar geçti, mesleğim değişti ama ben bir şekilde yine nöbet çıkışı forumda bir şeyler okuyorum:oops: ilginç bir döngü oldu
günaydınlar.

bende ara sıra tartışmaları felan okuyorum boş kalınca eğlenceli geliyor.

Günaydın. Bir kaç yıl önce nöbet çıkışı foruma bakıp uykum gelene kadar bir şeyler okuyordum. Aradan aylar yıllar geçti, mesleğim değişti ama ben bir şekilde yine nöbet çıkışı forumda bir şeyler okuyorum:oops: ilginç bir döngü oldu
Forumun kadim üyelerinin aktif olduğunu görmek çok güzel.:respect: Bu arada yeni avatar çok hoş olmuş, geçenlerde ortanca kardeşimle muhabbeti geçmişti.:) En küçük kardeşim çok sevdiği için ortancanın da seveceğini düşünüp yıllar önce başlatmıştım ama Ed'in geçitte söz verdiği sahnenin olduğu bölümden sonra bıraktı.😥 21 ya da 26. bölümdü sanırım.
Bence oradaki gerginlik ya da dramla başa çıkamadığı için bıraktı, yoksa birinin o kadar bölüm izledikten sonra animenin dönüm noktasında bırakması çok zor bir şey.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık