Diyetisyenligin üstüne iki meslek daha değiştirdimGünaydın. Diyetisyenlik okuyordun diye hatırlıyorum, yine sağlık sektöründe misin?
sosyolog olarak çalışıyorum şu an ama o da değişecek gibi.Diyetisyenligin üstüne iki meslek daha değiştirdimGünaydın. Diyetisyenlik okuyordun diye hatırlıyorum, yine sağlık sektöründe misin?
sosyolog olarak çalışıyorum şu an ama o da değişecek gibi.Araya girdi ama iyi etti. Kendisi bu aralar denize falan giriyor olabilir.![]()
Soğuk ama girince alışmıyor musun?Bu havada anca Ruslar denize girer, zatürre olurum ben.

Nasıl oluyor ya bu?Diyetisyenligin üstüne iki meslek daha değiştirdimsosyolog olarak çalışıyorum şu an ama o da değişecek gibi.
Sıkıldıkça üniversite okuyup meslek ve iş yeri değiştirmek gibi bir hobim var.Nasıl oluyor ya bu?
Soğuk ama girince alışmıyor musun?![]()
Meftuneyi de severim de ciğer falan varken en sevdiğim yemek değil yaEn sevdiği yemek meftunedir.
Abi yolun bu taraflara düşerse yiyelim bir araNe güzel ciğerciler vardır şimdi etrafında ya canım çekti. @Ölüm cerrahı
Araya girdi ama iyi etti. Kendisi bu aralar denize falan giriyor olabilir.@Mihawk
Amaneden hâlâ aynı.Yıllar geçip gitmiş.
Amaneden hâlâ aynı.
"Ama neden hâlâ aynı?" diyeni dövüyorlar bu arada.
Ben kimseye el kaldırmam, kaldırsam da gücüm yetmez zaten.Sen mi dövüyorsun.