Şu anda elim fazlasıyla dolu, ileride düşünebilirim.Manga-tr'de var ama alan gruplar hep bırakmış seriyi. En son 9 ay önce bir fansub 41. bölümü çevirmiş, seri 102. bölümünü çıkartacak. @Smoker Tortuga'ya yakışacak serilerden biri bence...
Şu anda elim fazlasıyla dolu, ileride düşünebilirim.Manga-tr'de var ama alan gruplar hep bırakmış seriyi. En son 9 ay önce bir fansub 41. bölümü çevirmiş, seri 102. bölümünü çıkartacak. @Smoker Tortuga'ya yakışacak serilerden biri bence...
ney abi ben bakayım istersenO reklam olayını bir türlü çözemedik. Kodlardan siliyoruz başka yerden yeniden çıkıyor.
Madara temasında bir açıktan kaynaklıymış, bizden hariç aynı temayı kullanan 20 kusür kadar sitede de aynı durum olmuş.ney abi ben bakayım istersen
ney abi ben bakayım istersen
benim avatarın kalitesi guts olduğundandır, senin avatarlarının hepsi çok güzel kovacsSenin her avatarın niye hep çok kaliteli oluyor?
gündüz gözüyle bi bakayım abi bende belki birşeyler yapabilirimMadara temasında bir açıktan kaynaklıymış, bizden hariç aynı temayı kullanan 20 kusür kadar sitede de aynı durum olmuş.