Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Merhaba arkadaşlar. Yarın Pokemon Resmi Youtube Kanalında Pokemon'un 2. Filmi yayınlanacak. Yüksek ihtimalle yine Türkçe dublaj seçeneği olacak ve iki hafta boyunca izlemeye açık olup sonra kaldırılacaktır. Nostalji yapmak için birebir. Ben ilk filmden daha çok sevdiğimi söyleyebilirim bunu :)

Bu film de Türkiye'de sinemalarda yayınlanmıştı. Gidemesem de gazetelerden nostalji olsun diye sinema afişlerini kesip sakladığımı hatırlıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Yarın Pokemon Resmi Youtube Kanalında Pokemon'un 2. Filmi yayınlanacak. Yüksek ihtimalle yine Türkçe dublaj seçeneği olacak ve iki hafta boyunca izlemeye açık olup sonra kaldırılacaktır. Nostalji yapmak için birebir. Ben ilk filmden daha çok sevdiğimi söyleyebilirim bunu :)

Bu film de Türkiye'de sinemalarda yayınlanmıştı. Gidemesem de gazetelerden nostalji olsun diye sinema afişlerini kesip sakladığımı hatırlıyorum.

O pikachu raichu olamadıya orda benim için bitti bu seri, düşünsene pica pica yerine Raiiii diyen bir Pokémon daha güzel olmazmıydı.

Onun dışında bence bir Pokémon efendisinin 3 den fazla Pokémonu köleleştirmesi yasaklanmalıydı, herifler özgür Pokémonları hapse atıp sonra yüzkerine bile bakmıyorlardı. Hiç eşsiz pokemon felan kullanan yok gibi birşeydi, mesela picachu evrim geçirseydide Thorçu felan olsaydı manyak olurdu lakin buda yok. Pokémon çok şey vadetti ama hiç birşey vermedi biz izleyicilere, japonlar hep böyle zaten. :bilmem:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık