Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Benim gibi sebze baklagil meyve yemeyen biriysen çok hep eksik olur herhalde, yüksek folik asit içeren hiçbir şeyi tüketmiyorum ben .
Cok tuketmiyorum ama hic de tuketmiyor degilim. Ama benim baska degerlerim de dusuk cikti. Folik'in de ayni zamanda baska degerleri de var. Onlara da baktirdik. Doktor baya hayret etti ama su an iste 4-5 tane takviye ilacla geciriyorum. Devlete gidersen adam 4e falan okey diyor ama benim doktorum seviyesinin bi 13-18 arasinda olmasi gerektigini soyledi.

Cok tuketmiyorum ama hic de tuketmiyor degilim. Ama benim baska degerlerim de dusuk cikti. Folik'in de ayni zamanda baska degerleri de var. Onlara da baktirdik. Doktor baya hayret etti ama su an iste 4-5 tane takviye ilacla geciriyorum. Devlete gidersen adam 4e falan okey diyor ama benim doktorum seviyesinin bi 13-18 arasinda olmasi gerektigini soyledi.
3.17 benim de ama b12 falan normal

3.17 benim de ama b12 falan normal
Seninki de dusukmus. Doktor daha cok bunun birden mi yoksa zamanla mi indigine daha cok bakti bende. Cunku zamanla iniyorsa ve ona alisiyorsan bazi sorunlar yaratmistir zihninde dedi. Onlar da zamanla kalkiyorsa uykusuzluk yapabilir falan dedi. Su an 38. gundeyim zihnim daha berrak ve daha iyi durumdayim. Enerjim de yukseldi ama bi 6 ay kadar daha devam edecegini soyledi onun istedigi deger araligina ulassin diye.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık