Bir sıkıntı yok da sabahtan beri arkadaşlara depremin olduğu Kulu'nun Ankara'ya daha yakın olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Kulu, Ankara'ya 80-90, Konya'ya 150-160 km uzakta.@Count Alucard Geçmiş olsun. Var mı bi sıkıntı?
Ai'nin en büyük zararı, kedilerin incelcore'a malzeme edilmesi, örgüt kurup bu şahısları birer birer yok edeceğizSemih Kaplanoğlu'ndan daha güçlü bir drama kurmuşlar. Tek sıkıntı üretilen işler çok fazla cuck teması etrafında dönmeye başladı@William cutting
Semih Kaplanoğlu'nun yeni üçlemesi Dolap, Sandalye ve Toblerone ne zaman çıkar?Semih Kaplanoğlu'ndan daha güçlü bir drama kurmuşlar. Tek sıkıntı üretilen işler çok fazla cuck teması etrafında dönmeye başladı@William cutting
Semih Kaplanoğlu'ndan daha güçlü bir drama kurmuşlar. Tek sıkıntı üretilen işler çok fazla cuck teması etrafında dönmeye başladı@William cutting
Bana bi tık etli ekmek fiyatı 200 TL olunca Konya'ya yapılan ufak bir uyarı gibi geldi.Bir sıkıntı yok da sabahtan beri arkadaşlara depremin olduğu Kulu'nun Ankara'ya daha yakın olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Kulu, Ankara'ya 80-90, Konya'ya 150-160 km uzakta.![]()
Biz hala 100 liraya yiyoruz??Bana bi tık etli ekmek fiyatı 200 TL olunca Konya'ya yapılan ufak bir uyarı gibi geldi.