Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

İnanç, umut satma işi en karlı ticarettir. Sonuçta elinden hiç eksilmeyen bir şeyi sürekli satacaksın değil mi? :)
Sınırsız sermayen var.
İnancın böyle bir şey olmadığını düşünsem de gelinen nokta böyle gibi görünüyor. Kutsal topraklar, kutsal nesneler , kutsal kişiler ... kutsalı bitmeyen bitse de üretebileceğin bir döneme geldik. Bu ülkede vicdanen bir rahatsızlık hissetmeyeceksen zengin olmak gerçekten çok basit olabilir.

• Like
Tepkiler: Sid
İnancın böyle bir şey olmadığını düşünsem de gelinen nokta böyle gibi görünüyor. Kutsal topraklar, kutsal nesneler , kutsal kişiler ... kutsalı bitmeyen bitse de üretebileceğin bir döneme geldik. Bu ülkede vicdanen bir rahatsızlık hissetmeyeceksen zengin olmak gerçekten çok basit olabilir.
Valla maalesef öyle. İnsanlar bir şeyi kaynağından öğrenmek yerine, başka kişilerden gelen umuda ihtiyaç duyuyor. Haliyle kandırılmaları olabildiğince kolay.
Ve işin ilginci bir şeyler satma işini geçtim bazıları istismara dahi uğrasa bile bunu inanç için yaptığını zannediyor.

Herhangi bir ar damarı olmayan kişinin elinde inanç, umut, din, politika gibi şeyler olağanüstü derecede tehlikeli.

Yıl olmış 2025 hala bu gerizekalılığı yapan insanları görmek çok ilginç. Aniden gerçekleşse boşluğuna gelse bazı şeyler anlarım da oturuyorsun kart numarası falan giriyorsun zaman harcıyorsun bunlar olurken de mekke havası evime geliyor diye heyecanlanıyor musun mesela :D
Evlere Mekke havası borusu döşeme fikri çık aklımdan 😌

Bu arada kullanıcı adın biraz şeyi andırıyor iki defa yanlış okudum 💀

Evlere Mekke havası borusu döşeme fikri çık aklımdan 😌

Bu arada kullanıcı adın biraz şeyi andırıyor iki defa yanlış okudum 💀
Boru olmaz mekkeye kadar develerle gidip kavanozladık imajı vermen lazım ki insanlar samimiyet görsün. Bizim toplumu kandırmanın en basit yolu budur çünkü. Alta da birkaç yorum attırırsın "sanki mekkeye hicret etmiş gibiyim" falan gibi.

Ben düşününce aklıma bir şey getiremedim ama Mario Zagallo'dan geliyor onu söyleyeyim en azından :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 3)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık