Saber of Xebec Dün 17:08 da #231 Sid dedi ki: Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni yarışmacılarıymış. Genişletmek için tıkla ... Yemek yapamayıpta 5 puan bekleyenlerin programımıydı o?
Sid dedi ki: Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni yarışmacılarıymış. Genişletmek için tıkla ... Yemek yapamayıpta 5 puan bekleyenlerin programımıydı o?
Bavs Dün 17:09 da #232 Saber of Xebec dedi ki: Samsunda yaşıyorum bunu diğer konu da belirtmiştim de izledigim tek yabancı kanal trt world ona da sadece geçiş yaparken bakiyorum. Genişletmek için tıkla ... Soldaki model yabancı, ortadaki Türk Oyuncu, en sağdaki yabancı çok ünlü bi oyuncu.
Saber of Xebec dedi ki: Samsunda yaşıyorum bunu diğer konu da belirtmiştim de izledigim tek yabancı kanal trt world ona da sadece geçiş yaparken bakiyorum. Genişletmek için tıkla ... Soldaki model yabancı, ortadaki Türk Oyuncu, en sağdaki yabancı çok ünlü bi oyuncu.
Saber of Xebec Dün 17:10 da #233 Bavs dedi ki: Soldaki model yabancı, ortadaki Türk Oyuncu, en sağdaki yabancı çok ünlü bi oyuncu. Genişletmek için tıkla ... Magara adamı dediğin ve açıklama yaptığin için teşekkürler.
Bavs dedi ki: Soldaki model yabancı, ortadaki Türk Oyuncu, en sağdaki yabancı çok ünlü bi oyuncu. Genişletmek için tıkla ... Magara adamı dediğin ve açıklama yaptığin için teşekkürler.
Nebukadnezar Dün 17:14 da #234 Ya anasını satayım garanti çökmüş. Kredi kartı ekstresini ödeyim diye girmeye çalıştım, yok. Bugün de son gün anasını satayım. Faiz girmese bari.
Ya anasını satayım garanti çökmüş. Kredi kartı ekstresini ödeyim diye girmeye çalıştım, yok. Bugün de son gün anasını satayım. Faiz girmese bari.
kuroashi.no.sanji1993 Bugün 00:55 #235 Bir şarkı arıyordum da ses örneği silinmiş harddiskten Yıllar önce programa dinlemiştim ama programın bulduğu şarkı yanlışmış şarkıyı dinleyince anladım. Grubun tüm şarkılarına hızlıca baktım ama bulamadım.
Bir şarkı arıyordum da ses örneği silinmiş harddiskten Yıllar önce programa dinlemiştim ama programın bulduğu şarkı yanlışmış şarkıyı dinleyince anladım. Grubun tüm şarkılarına hızlıca baktım ama bulamadım.