Son derece temiz hislerle yazdığından eminim ama bu kelimeyi çok kurcalamasak daha iyi sanki uşağumKaradeniz ağzıyla sigma diyorlar. İstanbul Türkçesiyle "sıkma" demek.

Son derece temiz hislerle yazdığından eminim ama bu kelimeyi çok kurcalamasak daha iyi sanki uşağumKaradeniz ağzıyla sigma diyorlar. İstanbul Türkçesiyle "sıkma" demek.
Bizim oranın ağzıyla düşünürsen sıkıntı yok ama başka yöreler sıkıntılı olabilir. O da düşünenin fesatlığına kalmış.Son derece temiz hislerle yazdığından eminim ama bu kelimeyi çok kurcalamasak daha iyi sanki uşağum![]()
Bizim forumda deme sen kısacasıBizim oranın ağzıyla düşünürsen sıkıntı yok ama başka yöreler sıkıntılı olabilir. O da düşünenin fesatlığına kalmış.
Alfa, omega ve betanın da yöresel telaffuzu lazım banaBizim forumda deme sen kısacası![]()
Belki bazı e ve a'lar uzar anca ya onlarda değişim pek yok.Alfa, omega ve betanın da yöresel telaffuzu lazım bana![]()
ReisYa böyle saçma rüya mı olur...Eve hırsız giriyor. İki tanesini tokatlıyorum. 3. Mermi yağdırıyor derken silahları bırakıyor. Sonra gidip onu da yerden yere vuruyorum. Babamın odasına gidiyorum babam "ben gelmem ne yapıyorsan yap" diyor... O ara 2 tanesi beni arkadan tutuyor. 3. ağzımı burnumu kırarken can barımı görüyorum %2... Yine tam o sırada sevdiceğim discordan mesaj atıyor "mor itemleri geliştirdim..." hepsini okumadan ölüyorum...