Sende mi gelişimdesin?Gelişim nasıl bir yer öyle? A ve b blok arası terlettirdi.
Gelişim'de okumuyorum ama şu an bir arkadaşım için iş mülakatına geldik.Sende mi gelişimdesin?
benim yakın bi arkadasim da gelisimde okuyorGelişim nasıl bir yer öyle? A ve b blok arası terlettirdi. Hava da sıcak iyice su oldum.
O kimKısmetse olur Canan'ı çekici buluyorum. Soruları alayım.
Bir bağyan
Forumun yarısına göre iyimser, yarısına göre karamsar algısı oluştu. İlginç sonuç. Hangisiyim, tek cevap yok.Karamsar bi üye algısı oluştu. Öyle midir acaba?
Heee. Yani buna şaşırman da tuhaf aslında. Sonuçta biz insanız. Hani göbek adı aptallık olan tür.Haberdekilerin aptallığı için demiştim bunu.
Bunu daha önce ben de demiştim. Forumun bal porsuğu o. Büyük saygı duyuyorum.Bu, X konuya girip herkesle tartıştıktan sonra sağ çıkan bizim Croco değil mi?
Karadeniz ağzıyla sigma diyorlar. İstanbul Türkçesiyle "sıkma" demek.Sigma diyorlar ama sigma ne tam olarak bilmiyorum.