tasarım.Özel değilse hangi alandan yüksek lisans yapacaksın?
Erken uyu, uykusuz kalma![]()

tasarım.Özel değilse hangi alandan yüksek lisans yapacaksın?
Erken uyu, uykusuz kalma![]()
Güzel sonuçlar alırsın, umarım. Tavsiye olarak birkaç tane söyleyebilirim:tasarım.
inş cnm yha
teşekkür ederim. tasarım + teknoloji interdisipliner çalışmak istiyorum açıkçası. özellikle yeni materyaller, 3d baskı falan bunlar ilgimi çekiyor. sayısal çıkışlı olmadığım için nasıl bu konuları çözeceğim, onu nasıl açıklayacağım o zor işte.Güzel sonuçlar alırsın, umarım. Tavsiye olarak birkaç tane söyleyebilirim:
- Hocanın veya hocaların karşısında sakin olmaya çalışman sana artı kazandırır.
- Alanla ilgili soru sorduklarında kararında ve ayrıntıya girmeden cevap vermelisin. Bazı öğrenciler konuya fazla hakimim ya da bilgisini kanıtlamaya güderek sorulara upuzun cevaplar veriyor ama bu yanlış. "Fazla bilgi" demek bazı hocalarda her söylediğine karşılık birer soru olarak sana geri gelebilir ve böylece seni yorabilirler. Kısa ve öz olması daha iyi olur ki terlemeyesin.
- Neden ifadesiyle "yüksek lisans yapmak istiyorsun" ya da "bu alanda çalışmak istiyorsun" tarzında soru sorabilirler. Bu sorulara da kendince hazır olursan güzel olur.
Benden bu kadar. Başarılar dilerim.
Patlayıp patlamamayı geçtim güç dengesi bile kuramıyorsunuz siz bari yapana engel olmayın. :SAna metaryalden çok kopma sonra @Millennium Wizard gibi filmlerden güc dengesi kurup patlarsin
Ayrıntıya girmeden hedefindekini uygun sözlerle söylersen olur, tabii kontenjan sınırı yoksa. Şu anki dönemde çalışmalar disiplinlerarasılık. Bunun da hocalar farkında olmalı... Alınırsan bu süreçteyken bölümün hocalarıyla konuşarak sayısal yanını geliştirecek lisans derslerine gönüllü olarak katılırsın.teşekkür ederim. tasarım + teknoloji interdisipliner çalışmak istiyorum açıkçası. özellikle yeni materyaller, 3d baskı falan bunlar ilgimi çekiyor. sayısal çıkışlı olmadığım için nasıl bu konuları çözeceğim, onu nasıl açıklayacağım o zor işte.
Tünaydınlar herkese.
Günaydınlar.![]()
Günaydın. İyi günler diliyorum herkese.
Tünaydınlar herkese.
Günaydınlar.![]()
GünaydınGünaydın. İyi günler diliyorum herkese.