Hayır.Foto atsana![]()
Kafam yamuk değilmiş mutlu oldum. Yaptır gitsin.birkaç gündür böyle kestirmeyi düşünüyorum.
Hayır.Foto atsana![]()
Kafam yamuk değilmiş mutlu oldum. Yaptır gitsin.birkaç gündür böyle kestirmeyi düşünüyorum.
Efil efilUzun saç sakalsızdan üstler 5 yanlar 3 sakallı moda geçtim. Büyük rahatladım.
Rüzgarın ne olduğunu unutmuşum.Efil efil![]()
Bu soğukta evimde tek başıma oturuyorum :/oyun biter bitmez forumda spawn olmuş
Öyle çok hararetli tartışmalara girmiyorum bölüm yorumlarında. Ondan fazla görmemişsindir.Neden bu lol düşmanlığı merak ettim.İsmi ve profil resmi çok güzel ama kendisini spoiler yorumlarında fazla görmedim One Piece’e pek ilgisi yok galiba.
Teşekkür ederim. Magi'ye bir gün el atacam da ne zaman bilmiyorum. Shonen piyasası tükenmez, daha okuyacağım çok seri varNeyseki hep ona denk geliyorum parayla tutmuşlar galiba yada Gutts'ın varisi konudan ayrılmıyor, zevklerini takdir ettiğim biridir kendileri bir de daha Magi harici tüm shounen piyasasını tüketmiş
Benim de okuyacağım izleyeceğim çok seri var yav bitmiyor cidden 900 bölümlük op süresini bunlara ayırsam şuan edebi huzura ermiştimTeşekkür ederim. Magi'ye bir gün el atacam da ne zaman bilmiyorum. Shonen piyasası tükenmez, daha okuyacağım çok seri var![]()
Özel değilse hangi alandan yüksek lisans yapacaksın?yarın yüksek lisans mülakatım var online. tavsiyeleriniz varsa alırım.
Erken uyu, uykusuz kalmayarın yüksek lisans mülakatım var online. tavsiyeleriniz varsa alırım.