Bana güzel bir anime lazım. Ne olursa. Ama kılıç olursaMantık yok seride. Full eğlencesine izlersen zevk alırsın.

Bana güzel bir anime lazım. Ne olursa. Ama kılıç olursaMantık yok seride. Full eğlencesine izlersen zevk alırsın.
Baki izliyorsan da turnuva başladığı gibi kaç, Turnuva kısımlarını kesinlikle izleme. Harcadığın zamana lanet edersin.Kengan'ı bile izledim lan bu aralar sıkıntıdayım ne denk gelirsem izliyorum. Baki daha mı kötü ? Ya da ne izliyim ?
Kılıçsa bu işin zirvesi samuray jacki önerirdim ama o anime değil. Pin Pon the animationu önerebilirim. Kısa ve güzel bir spor animesi.Bana güzel bir anime lazım. Ne olursa. Ama kılıç olursa![]()
Drifters izle.Ana karakter samuray.Bana güzel bir anime lazım. Ne olursa. Ama kılıç olursa![]()
Rainbow'un da doğrudan mangayı okusun.Baki izliyorsan da turnuva başladığı gibi kaç, Turnuva kısımlarını kesinlikle izleme. Harcadığın zamana lanet edersin.
Rainbow: Nisha Rokubo no Shichinin, bu animeyi izle. Seinen bir seri, öyle kavga dövüş yok ama kaliteli seriidir. Manga okumak isetrsen de Mugen no Junin, bu mangayı mutlaka oku.
O da olur, anime dediği için öyle önerdim.Rainbow'un da doğrudan mangayı okusun.
Balkan soğukları yerine Mısır ya da Libya'dan sıcak geliyor.Bana tuhaf gelen biz bu haldeyken İran'ın eğitimi online'a çevirecek kadar yoğun kar altında olması.
Hayır hepsini geçtim her sene ebemize belleyen Balkan soğukları nerde onu anlamıyorum.
Akdenizde sular ısınıyor derken kışı hedef almıyorduk biz yahu. Ne oluyoruz.
Bu sırayla izleyebilirsin.Baki serisini hangi sırayla izlemek gerek ?