Güzel bir şey galiba sevindik çibi. Sen arada yine boşlama, deneme vs yap özellikle. Hediye de iste sizinkilerdenALLAHIM TÖDER DE 93 GELDİ YARABBİM benim için yeterli
Taam tyt salıyorum artıkın yeter bu kadar yavaştan ayt zamanı
Güzel bir şey galiba sevindik çibi. Sen arada yine boşlama, deneme vs yap özellikle. Hediye de iste sizinkilerdenALLAHIM TÖDER DE 93 GELDİ YARABBİM benim için yeterli
Töder ne onu bile bilmiyorum ama sen mutluysan gerisinin önemi yok,ne mutlu sana.ALLAHIM TÖDER DE 93 GELDİ YARABBİM benim için yeterli
Soğuk mu oralar?
Tebrikler.ALLAHIM TÖDER DE 93 GELDİ YARABBİM benim için yeterli
Aga kusura bakma görmemişimRica ederim. İnsan bir teşekkür ederdi. Böyle durumlara bozuluyorum.
Bizim buralar (İstanbul) hiç soğuk değil.Ocak ayı hala tişörtle oturuyorum kış gelmek bilmedi.Soğuk mu oralar?
Yok, önemli değil, sen de kusuruma bakma. Daha önce böyle durum yaşadığım için artık istemsiz kendimi sorguladım. Senlik değil zaten.Aga kusura bakma görmemişim. Teşekkür ederim çok sağ ol.
Ne soğuğu? Yanıyorum ben.Soğuk mu oralar?
Benim de başıma gelmesini hiç istemediğim bir şey. Tekrar kusura bakma.Yok, önemli değil, sen de kusuruma bakma. Daha önce böyle durum yaşadığım için artık istemsiz kendimi sorguladım. Senlik değil zaten.
60-70 günlük su kaldı diyorlar. Soğuk olmadı, onu geçtim. Bari şakır şakır yağmur yağsa ne güzel olur. Susuzluktan korkuyorum. Tabii ben İstanbul'a göre konuşuyorum. Diğer şehirleri bilmiyorum.Bizim buralar (İstanbul) hiç soğuk değil.Ocak ayı hala tişörtle oturuyorum kış gelmek bilmedi.
Dgko bucalııııAga kusura bakma görmemişim. Teşekkür ederim çok sağ ol.