Randomları hollandaca olan birinin bunu söylemesi ne kadar tuhaf.türkçe harici dil kullanmıyorum, yine de paylaşım için teşekkürler
Randomları hollandaca olan birinin bunu söylemesi ne kadar tuhaf.türkçe harici dil kullanmıyorum, yine de paylaşım için teşekkürler
Felemenkçe değil mi o?Randomları hollandaca olan birinin bunu söylemesi ne kadar tuhaf.
evet de o hollandaca lehçesini kullanıyordu.Felemenkçe değil mi o?
Japonca hakkında nasıl tavsiyeler verebilirsin reis
Biraz düşüneyim yazarımJaponca hakkında nasıl tavsiyeler verebilirsin reis![]()
Öneriler için teşekkürler memrise kayıt olalı çok olmuştu şifremi buldum. Eğer Kurslar arasında İngiliz-Amerikan ingilizcesi farkı yoksa ilk seviyelerde fazla kelime yok. Ben de İngilizce 3'te bırakmışım ama ezberlenilen kelimelerde 224 tane var. 3'e yeni başlamışım tabi, 3. seviyede 559 kelime var gözüküyor. Tabi önemli değil bunlar : )) Güzel bir uygulama Memrise.evet de o hollandaca lehçesini kullanıyordu.
-----------------------------
Konuyu dağıtmadan,yöntemden kasıt benim kullandığım siteleri söyleyeyim.
ingilizce kelime öğrenmek için şu siteye:
Okuma yapmak için ise şu siteye bakılabilir:
![]()
News in Levels « World News for Students of English
We write news in three different levels of English. We want to help you understand English more. Now all students can enjoy reading and listening to news.www.newsinlevels.com
Memrise'ta bildiğim kadarıyla 10 adete kadar kurslar var. Ve bir kursta minimum 300 kelimeye yakın öğretiliyor. 10 adetten 3000 kelimeyi burdan öğrenebilirsiniz. Ben şuan 3. kurstayım ve şuan kelime haznem 700 kelime civarı. 3. kursta 750 kelime var bu arada maksimum değer için. Öğretmesi bakımında ise mesela ben ilk gün 5 kelime öğrendim yarın o 5 kelimeyi tekrar ettiriyor.Haftada ve aydada aynı şekilde.
Okuma sitesinde ise 3 seviye var.Başlangıç/orta/zor diye. Seviyeye göre anlamını bilmediğiniz kelimeleri tahmin ederek altta anlamlarını veriyor. Hatta artık haberlerden çok önemli olayları da verdiği için bence değerli bir okuma sitesi.
Yöntem ise genel olarak bilindik okuma,yazma,dinleme,konuşma üzerine. Benim tavsiyem(yaptığım daha doğrusu) ilk önce baya bir ingilizce kelime öğrenmek ondan sonra öğrenildikten sonra okumalar yapmak ve videolar izlemek, anlamlarının hafızada kalıcı olması sağlanılmalı, ondan sonra ise yazarak ve konuşarak pratik yapıp,ingilizce düşünmeyi sağlamak.
O biraz reklam-vari yaÖneriler için teşekkürler memrise kayıt olalı çok olmuştu şifremi buldum. Eğer Kurslar arasında İngiliz-Amerikan ingilizcesi farkı yoksa ilk seviyelerde fazla kelime yok. Ben de İngilizce 3'te bırakmışım ama ezberlenilen kelimelerde 224 tane var. 3'e yeni başlamışım tabi, 3. seviyede 559 kelime var gözüküyor. Tabi önemli değil bunlar : )) Güzel bir uygulama Memrise.
https://www.newsinlevels.com/ sitesini ilk defa gördüm. Güzel bir siteymiş o da. İlk girişte Testlanguages diye bir sitenin de reklamı çıktı. Hala 3bin kelime bildiğimi iddia ederek pohpohladı güzel oldu : ))