AynenOha onun muymuşAnimeyi izlemedim ama şaşırdım.
Ben de Japonca izlemedim hala. Sadece Joey vs Marik'e Japonca bakmıştım biraz ama hiç benzemiyordu sesi 
AynenOha onun muymuşAnimeyi izlemedim ama şaşırdım.
Ben de Japonca izlemedim hala. Sadece Joey vs Marik'e Japonca bakmıştım biraz ama hiç benzemiyordu sesi 
HxH'de de bir karakteri seslendiriyor. O da sarışınAynenBen de Japonca izlemedim hala. Sadece Joey vs Marik'e Japonca bakmıştım biraz ama hiç benzemiyordu sesi
![]()

Hahaha ilginçmişHxH'de de bir karakteri seslendiriyor. O da sarışın![]()
Sarışın karakterlere zaafı var demek ki seslendirenin 
1999 hxh'de Hisoka'yı seslendirmişti.HxH'de de bir karakteri seslendiriyor. O da sarışın![]()
Çok daha iyi olabilirdi ya10 sene falan aslında. Impel Down'a kadar anime çok güzeldi bence o tadı başka hiçbir seriden alamadım mesela.
İzlenebiliyordu oraya kadar, ondan sonra bambaşka bir şey oldu. İyi olduğundan değil.10 yıl sonra remake yapmaya başlarlar belki. Ya da her arcın filmini yaparlar böyle seri şeklinde ancak o zaman adam akıllı bir şeyler görürüz. O da seiyulardan hiçbiri ölmeyecek ki karakterlerden aynı tadı alalım.Çok daha iyi olabilirdi yaİzlenebiliyordu oraya kadar, ondan sonra bambaşka bir şey oldu. İyi olduğundan değil.
O da işte hayal10 yıl sonra remake yapmaya başlarlar belki. Ya da her arcın filmini yaparlar böyle seri şeklinde ancak o zaman adam akıllı bir şeyler görürüz. O da seiyulardan hiçbiri ölmeyecek ki karakterlerden aynı tadı alalım.
. Asla gerçekleşmeyecek.İşin ucunda para olduktan sonra olur ama 10-15 yıl sonra gelecek olan kalitenin ben evveliyatını seveyim zaten. Ömürden gidiyorO da işte hayal. Asla gerçekleşmeyecek.