Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Satışları

Aahahahaha reis efsaneydi anasını satayım

OP'a haftalık anime çıkartma işini bırakmazsalar bir bok yapamazlar Red. Herhalde böyle daha çok para getiriyor daha çok ekmek yiyorlar ki uğraşmıyorlar. Her arc için özene bezene anime yapacaksın sezonluk çıkaracaksın bir kaç yıl ara vereceksin vs anca öyle yani
Önceden bu şekilde daha iyi para yendiğini düşünüyor olabilirlerdi ama artık ortada bir gerçeklik var. Şu saatten sonra paranın nasıl daha iyi aktığını anlamış olmaları lazım. Op'un animesi bence Op'un mangasını düşürüyordur. Bittikten sonra kaliteli bir yapım gelebilir filler olmadan.
 
Derdim içerik olduğu zaman okuyacağım ya da izleyeceğim seri zaten One Piece ya da ne bileyim Naruto falan olmuyor. Hxh zirveye koyulur ona bir şey demem. Ama 1000 sayıdır gereksiz uzatılmış bir seriyi de zirveyi koyup uğruna üzülmezsin. One Piece için Alabasta dönemi bitecekti diyorlar bu gerçeği düşününce Kimetsu’dan bile daha büyük bir çöp.
Alabasta'da bitecekti geyiği Zoro Buggy'nin tayfasındaymış olayıyla aynı bence. İlk başta öyle tasarlamış olabilir ama bizim okuduğumuz hikayede Alabasta ancak bir şeyleri başlangıcı olabilirdi . Ne okursan, izlersen izle içeriğe önem verirsin ya çerezlik film izlerken dahi ayıklama yapar insan. OP bunca yıla rağmen hala okuyucunun ilgisini taze tutabiliyor ki tutabildiğini en net bu forumda görüyoruz. O yüzden bulunduğu konumu hak ediyor bana göre.
 

Üye silindi 1004

Sadece OP demedim. Bleach ve HxH de gördüm. Ki durmadan sövdüğünüz Odanın hikayeyi anlatışı ve karakterleri 1000 basar yapmayın yav
Gözünü seveyim 5 sayıda bir karakterlerin kişiliği değişiyor. 500 sayı önce Luffy yetişkin bir adam gibiyken şimdi çocuk. Her geçen gün daha yetişkin çizilmesi gerekirken Benjamin Button gibi küçülüyor. Karakter mi kaldı? Hikaye anlatışı dediğin şey Roger ve WB’yi off-screen göstermek mi? Hikaye anlatış mı kaldı? Adam artık hastalanmaktan yazamıyor. 1000 sayılık karakter ve hikaye anlatışı olmaz zaten. Kimetsu hikaye anlatımı olarak Wano One Piece’i tokatlar yahu. En azından adam çok net. Karakterleri tutarlı. Off-screen Roger/WB göstermiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık