Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Rheagar babasına karşı bir darbe planlamıştı aslında. Robert'ın İsyanı'nı bastırabilseydi muhtemelen babasını tahttan indirmeye çalışacaktı.
Rheagar malın önde gideni, o babaya o kadar dayanması tüm iyiliklerini götürüyor. Lyanna'dan söz etmiyorum zaten tüm Starkların yüz karası. İki ahmak yüzünden çok fazla şey oldu. Bunların sebep oldukları savaş olmasa zaten Gece kralını rahat yenerlerdi.

Onlarda iyi de bu ikisinin bu özellikleri biraz daha ön plana çıkıyor gibi.

O dediğin sözü dizide 2. bölümde de söylüyordu diye hatırlıyorum.Dediğin gibi atlılar çok önemli.Ama Lannisterları ezmesine göre değerlendirmiyorum.Adamlar hızlı ve çevik.Adamlar attan zıplıyor falan.Daha ilk bölümlerde Syrio Forel'di galiba hareket eden bir hedefe vurmak zordur diye.Bu adamlarda aynı şekilde fazla hızlı.
hız önemli bir faktör ama zırhlı bir ordunun şansı daha yüksek bence.

Rheagar malın önde gideni, o babaya o kadar dayanması tüm iyiliklerini götürüyor. Lyanna'dan söz etmiyorum zaten tüm Starkların yüz karası. İki ahmak yüzünden çok fazla şey oldu. Bunların sebep oldukları savaş olmasa zaten Gece kralını rahat yenerlerdi.
Rheager ile Lyanna birlikte olmasaydı Vadedilen Prens olmuyacaktı. Gece Kralı'nı nasıl yeniceklerdi peki ?

Rheager ile Lyanna birlikte olmasaydı Vadedilen Prens olmuyacaktı. Gece Kralı'nı nasıl yeniceklerdi peki ?
Nasıl yenecekler derken ? Sen illa Stark ve Targaryen kanına sahip birinin gibip Gece Kralına yaklaşacağını ve keseceğini mi düşünüyorsun ?
Yoksa eline kılıcı alıp tüm ordunun karşısında durup hepsini alacğaını mı ?

Bu dediklerimiz tamamen saçmalık olur, Got için demiyorum diğer fantastik seriler için bile saçmalık olur.
Elinde Yüzük olan Sauron'u Aragorn yenebilir mi mesela ?

İşin açığı savaş olacaktı ejder camları ve özel klıçları konuşturacaklardı, bir dünya savaş ve bir dünya kayıp olmayacağı için rahatça yeneceklerdi.

Nasıl yenecekler derken ? Sen illa Stark ve Targaryen kanına sahip birinin gibip Gece Kralına yaklaşacağını ve keseceğini mi düşünüyorsun ?
Yoksa eline kılıcı alıp tüm ordunun karşısında durup hepsini alacğaını mı ?

Bu dediklerimiz tamamen saçmalık olur, Got için demiyorum diğer fantastik seriler için bile saçmalık olur.
Elinde Yüzük olan Sauron'u Aragorn yenebilir mi mesela ?

İşin açığı savaş olacaktı ejder camları ve özel klıçları konuşturacaklardı, bir dünya savaş ve bir dünya kayıp olmayacağı için rahatça yeneceklerdi.
Eğer kehanet üzerinden gidersek, senin dediğin yanlış olur. ''..vadedilmiş prens yenilirse tüm dünya onunla birlikte yenilecek.'' Yani tüm bunları durdurabilecek tek bi kişi var.

Eğer kehanet üzerinden gidersek, senin dediğin yanlış olur. ''..vadedilmiş prens yenilirse tüm dünya onunla birlikte yenilecek.'' Yani tüm bunları durdurabilecek tek bi kişi var.
Bunları tek kişinin durdurmasına gerek yoktu diyorum işte. Bu eleman işin bu kısmına bu kadar takmasa zaten yenerlerdi.

Got eğer gotluğunu yaparsa o kehanet boş çıkar zaten, öyle ahmakça kehanet mi olur :artiz:

5.sezonu bitirdim.Bir ön yorum yapayım dedim :D Dizi güzel ama abartıldığı kadar güzel değil bence.Okuduğum yorumlardan duyduğum şeylere baktığım zaman biraz abartılmış olduğu düşünüyorum şahsen.Sezon sonlarını özellikle efsane yapmışlar.3.sezonda Joffrey öldüğünde öyle rahatladım ki.30 dan fazla anime izledim hiç bir karakterin ölümüne bu kadar sevinmedim.Oberyn Martell karakterini epey sevmiştim.Mountain'e karşı dövüşü çok iyiydi ama işte :( Tyrion'un Tywin'i öldürdüğ bölüm çok iyiydi.Tywin'i de sevmiştim aslında ama hakediyordu :D Brienne ile olan yolcuğunda Jaime'ye epey ısındım. Stannis'e de son kılıcıı saplayan Brienne oldu.Ejderha sahneleri gerçekten çok çok iyi.Diziyi izlemeye devam edeceğim Jon Snow'un geri geleceği spoilerını aldım zaten :D Dizinin sonunda tahtta kim olacak,Baelish falan ölür mü gibi bir sürü soru var aklımda :D Son olarak söyleyeceğim şey ise Jagen H'ghar karakterinin hastasıyım :D

NK ve ordusunun yenilmesi yüksek ihtimalle vadedilmiş prens sayesinde olucak.Mesela şu an ölüler ordusunu yenmek için o kadar birleşmeye çalışıyorlar ama nafile.Yani yaşayanlar ve ölüler normal iki ordunun kapışması gibi kapışıpta yaşayanlar kazanmıcak.Vadedilmiş prens ortaya çıkmadan yaşayanlar bu savaşı kazanamaz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık