Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Yok ya cidden kazmaydı. Euro 2000'i bile canlı canlı izledim. O zamanlar defanslar daha rahattı, 300 küsur gol atmasının başka açıklaması yok.

Çok gol kaçırıyordu, bildiğimiz ayaksızdı.

Çok şaşırdım böyle düşünmene. Adamın Avrupa maçlarında 37 golü var. En yakını Burak Yılmaz 30 gol.

Arda, Nihat, Tuncay, Cenk 15 gol atmış. Bu adam nasıl kazma oluyor?

Dönemdeki zirve yabancı forvetlere bakıyoruz, adam yine zirvede. Onların lig zor, bizim lig kolay diyebilirsin.

Yine de Henry Avrupa'da 50 gol atarken bu adam 37 gol atmış. O da Arsenal gibi her sene Avrupa oynayan takımda, diğeri Galatasaray'da.

Adamın futbolculuk değeri fetöcü olduğu için bilinmiyor.

Çok şaşırdım böyle düşünmene. Adamın Avrupa maçlarında 37 golü var. En yakını Burak Yılmaz 30 gol.

Arda, Nihat, Tuncay, Cenk 15 gol atmış. Bu adam nasıl kazma oluyor?

Dönemdeki zirve yabancı forvetlere bakıyoruz, adam yine zirvede. Onların lig zor, bizim lig kolay diyebilirsin.

Yine de Henry Avrupa'da 50 gol atarken bu adam 37 gol atmış. O da Arsenal gibi her sene Avrupa oynayan takımda, diğeri Galatasaray'da.

Adamın futbolculuk değeri fetöcü olduğu için bilinmiyor.
Galatasaray takım halinde iyiydi. Ergün'ün kestiği ortaları hala hatırlıyorum. Bu da 5 tane kaçırır birini atardı. Saf bitirici golcü değildi yani, pres gücü, mücadele etmesi iyiydi.

Bu İnter'e transfer olduktan sonra Jardel'i aldılar. Adamın her vurduğu gol oluyordu. Tek sezon kaldı Avrupa'da 9 gol atmıştı sanırım. O saf golcüydü.

2002 Dunya kupasini hatirlayan biri olarak diyorum
Kupa boyunca hep en tartisilan adam oldu
Ilhan Mansiz daha formdaydi hep bu salagi oynattilar
Ilhan Senegal macinda gol atinca iyice tartisilir hale geldi ilk brezilya macina keske ilhan ile cikilsaydi bahsi dondu
3. Luk macinda ilhan ile cift forvet ciktilar ilhan buna 2 gol attirdi oyle biraz elestiriler azaldi

Bu arada hayatimda en keyif aldigim 3 5 mactan biridir kore ike olan 3. Luk maci

Yok ya cidden kazmaydı. Euro 2000'i bile canlı canlı izledim. O zamanlar defanslar daha rahattı, 300 küsur gol atmasının başka açıklaması yok.

Çok gol kaçırıyordu, bildiğimiz ayaksızdı.
Dünya kupasında kötüydü ama onun etkisi biraz kaldı zihinlerde. Ben de hep Torinolu Şaban diye anardım. Ama o futbolu bıraktıktan sonra uzun yıllar eksikliği hissedildi. Milli takımda hala hissediliyor. Prime Burak anca yaklaştı ona ki ona da sövüp kazma deyip duruyorduk. Şu eksikliği hissedilince kıymeti anlaşıldı ama Burak hep olgunlaşmış seviyesinde bile olsa her sene o istatistiklere devam edip GS ve Milli takımda Hakan'ı geçemeyebilirdi. Futbolunu hiç sevmezdim. DÜnya kupasında falan da az sövmedik ama o seviyelere bir daha çıkan olması çok zor. Çıkması için GS veya FB'nin tartışması bir satroforu olması ve 10 sene öyle kalması lazım. Anca bunu başaran biri kulübünde ve milli takımında zamanla geçebilir. ELbet biri geçecek ama zor. Zamanında acaba Batuhan olur mu falan diyorduk : ))

Bakalım umarım tez zamanda biri çıkar ama zor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık