Ölüm Cerrahı Bugün 00:37 #2,901 Bosna da italyayı elemiş. Bu saatten sonra dzeko dedemi bosnanın atatürkü ilan ettim
Don Sanjino Bugün 00:55 #2,902 Çok şükür Montella Hocam bizi çalıştırıyor da İtalya'nın durumuna düşmedik.
Onizuka 24 dakika önce #2,903 justahuman dedi ki: Şu fotbol hiç umut vermedi. DK'da torpilli Amerika'ya zaten yeniliriz. Dİğer maçlar da böyle oynarsak gruptan çıkamayız. Hadi çıktık diyelim muhtemelen torpilli Brezilya veya Fas'la oynarız. Yine de bunca yılın ardından gidecek olmak çok güzel. Teşekkürler milli takım. Montella hocam Avrupa şampiyonasına gidemese bile 2030'a kadar takımın başında kalmalı. Milli takımda istikrar şart. Genişletmek için tıkla ... Biz bu grupta 1. oluruz, fas da o grupta 1. olur, biz gider berezilya ile oynarız
justahuman dedi ki: Şu fotbol hiç umut vermedi. DK'da torpilli Amerika'ya zaten yeniliriz. Dİğer maçlar da böyle oynarsak gruptan çıkamayız. Hadi çıktık diyelim muhtemelen torpilli Brezilya veya Fas'la oynarız. Yine de bunca yılın ardından gidecek olmak çok güzel. Teşekkürler milli takım. Montella hocam Avrupa şampiyonasına gidemese bile 2030'a kadar takımın başında kalmalı. Milli takımda istikrar şart. Genişletmek için tıkla ... Biz bu grupta 1. oluruz, fas da o grupta 1. olur, biz gider berezilya ile oynarız
Onizuka 22 dakika önce #2,904 Ölüm Cerrahı dedi ki: Bosna da italyayı elemiş. Bu saatten sonra dzeko dedemi bosnanın atatürkü ilan ettim Genişletmek için tıkla ... Bilge Kral Aliyyadan sonra, Sakat Kral Ceku balım.
Ölüm Cerrahı dedi ki: Bosna da italyayı elemiş. Bu saatten sonra dzeko dedemi bosnanın atatürkü ilan ettim Genişletmek için tıkla ... Bilge Kral Aliyyadan sonra, Sakat Kral Ceku balım.