Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Galatasaray

• Fenerbahçe

• Trabzonspor

• Göztepe

• Beşiktaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sara iki maçtır iş yapıyor zaten. Atletico maçında o girdikten sonra oyun rahatladı pres ve baskı kurup rakip sahaya yığabildin oyunu. İlkay öven birisi olduğunu da sanmıyorum son 2 aydır.
Çok istikrarsız bir sonra ki lig maçında yine kötü oynayacak muhtemelen City maçında da 11 başlar yüksek ihtimal ama o maçı değerlendirmeye almamak lazım.

Sara iki maçtır iş yapıyor zaten. Atletico maçında o girdikten sonra oyun rahatladı pres ve baskı kurup rakip sahaya yığabildin oyunu. İlkay öven birisi olduğunu da sanmıyorum son 2 aydır.
Hiç iş yaptığını düşünmüyorum açıkçası. Sürekli baskı görevini alıyor ve hiç yerine getir(e)miyor. Geriye geldiğinde de defans yapamıyor. Üstüne basit pas hataları yapıp duruyor. Son iki maçtır bunları daha az yapıyor evet. Ama hala ilk 11'i hak etmiyor. Biraz da İlkay'ın giderek kötüleşmesi onu tahammül edilebilir gösteriyor muhtemelen ama umarım ilk sakatlık sonrası dibi gören Sara ikinci sakatlık sonrası özüne dönüş göstermiştir.

Bugün attığı ikinci golden sonra kalbini tutuyordu o kadar bitik durumda maalesef. Ve Okan bu adamdan Yunus'un yaptığı baskıyı bekliyor.

Çok istikrarsız bir sonra ki lig maçında yine kötü oynayacak muhtemelen City maçında da 11 başlar yüksek ihtimal ama o maçı değerlendirmeye almamak lazım.
Play off maçlarını veya Fener maçını aldırırsa affedilir yoksa Orochi fanı ilan edip ocak dışı edeceğiz. One Piece fanı diye verdiğimiz tüm krediyi tüketti maalesef

Son düzenleme:
Ben de Sinan gibi düşünüyorum. Lang ve Aspirin bonservisini almak amacıyla değil, daha güçlü bir yedek kadrosu için Ahmed / Yusuf yerine kiralanmış ve büyük ihtimalle sezon sonu yolların ayrılacağı oyuncular. Ya tutarsa tarafı elbette var.

Oulai'ye gelince Oulai'nin zaten Toreira'nın yerine alınmak istendiğini düşünüyorum. Bu yüzden eğer alınırsa kiralık da olsa yanına biri daha alınmalı diyorum çünkü Lemina'nın yedeği olamaz. Oulai-Sara ligde iş yapar tabii ama genel manada yetersiz. Bu yüzden Oulai'yi alıyorsa er geç bir tane daha sağlam merkez oyuncusu alman gerekir. Ha Oulai için böyle yeniden yapılanmaya bence girilebilir. Bunu hayal ettiren bir oyuncu. Ama şuan için o transfer iptal gibi duruyor. Çünkü hem 30+ istemişler hem de peşin istemişler.

O değil de City 5 fark ve üzeri atarsa ilk 8 garantiliyor gibi bir şey oluyormuş. BJK'nin meşhur rekoru kırılmasa bari. xd
Chelsea ile averaj farkları 2.
Barselona ile 1

Chelse yense bile maks 2 fark atar
Barçanın işi belli olmaz ama Kopenhag Tottenham'dan 4 yemiş. Bunlarda 4 atabilir.

Bu yüzden en az 5 atmak isteyecekler gibi 8'e kadar yolu var ama 8 olmaz : ))

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık