İlkay ve Sara iş yapmış gözüktü rahatsız olduk.Şampiyonlar ligi dönüşü, şampiyonlar ligine giderken oynanan deplasman maçı için güzel sonuçtu. 2 farkla galibiyet ve 4 oyuncunun gole katkısı oldu. Tebrikler Okan Buruk.
İlkay ve Sara iş yapmış gözüktü rahatsız olduk.Şampiyonlar ligi dönüşü, şampiyonlar ligine giderken oynanan deplasman maçı için güzel sonuçtu. 2 farkla galibiyet ve 4 oyuncunun gole katkısı oldu. Tebrikler Okan Buruk.
Sara iki maçtır iş yapıyor zaten. Atletico maçında o girdikten sonra oyun rahatladı pres ve baskı kurup rakip sahaya yığabildin oyunu. İlkay öven birisi olduğunu da sanmıyorum son 2 aydır.Sara iş yapmış gözüktü rahatsız olduk.
Çok istikrarsız bir sonra ki lig maçında yine kötü oynayacak muhtemelen City maçında da 11 başlar yüksek ihtimal ama o maçı değerlendirmeye almamak lazım.Sara iki maçtır iş yapıyor zaten. Atletico maçında o girdikten sonra oyun rahatladı pres ve baskı kurup rakip sahaya yığabildin oyunu. İlkay öven birisi olduğunu da sanmıyorum son 2 aydır.
Hiç iş yaptığını düşünmüyorum açıkçası. Sürekli baskı görevini alıyor ve hiç yerine getir(e)miyor. Geriye geldiğinde de defans yapamıyor. Üstüne basit pas hataları yapıp duruyor. Son iki maçtır bunları daha az yapıyor evet. Ama hala ilk 11'i hak etmiyor. Biraz da İlkay'ın giderek kötüleşmesi onu tahammül edilebilir gösteriyor muhtemelen ama umarım ilk sakatlık sonrası dibi gören Sara ikinci sakatlık sonrası özüne dönüş göstermiştir.Sara iki maçtır iş yapıyor zaten. Atletico maçında o girdikten sonra oyun rahatladı pres ve baskı kurup rakip sahaya yığabildin oyunu. İlkay öven birisi olduğunu da sanmıyorum son 2 aydır.
Play off maçlarını veya Fener maçını aldırırsa affedilir yoksa Orochi fanı ilan edip ocak dışı edeceğiz. One Piece fanı diye verdiğimiz tüm krediyi tüketti maalesefÇok istikrarsız bir sonra ki lig maçında yine kötü oynayacak muhtemelen City maçında da 11 başlar yüksek ihtimal ama o maçı değerlendirmeye almamak lazım.
Chelsea ile averaj farkları 2.O değil de City 5 fark ve üzeri atarsa ilk 8 garantiliyor gibi bir şey oluyormuş. BJK'nin meşhur rekoru kırılmasa bari. xd