Bu gidişle ligi Muçi bitirecek...Fenerbahçe lider oldu sanıyordum, 1 puan öndeymişiz. Lig bitse de kurtulsak.
Bu gidişle ligi Muçi bitirecek...Fenerbahçe lider oldu sanıyordum, 1 puan öndeymişiz. Lig bitse de kurtulsak.
Bu gidişle ligi Muçi bitirecek...
Hemen, acil, ihtiyaçtan, lazım, Lig bitmeliFenerbahçe lider oldu sanıyordum, 1 puan öndeymişiz. Lig bitse de kurtulsak.
Hemen, acil, ihtiyaçtan, lazım, Lig bitmeli
Abi ne tatminsizsiniz, bırakın bizde bi tur şampiyonluğa binelimBizim taraftar hayal kuruyor şu an. Atletico'ya yenilirsek ben direkt bırakırım futbolu. Hasbelkader şampiyon olursak o günden sonra tekrar bakarım.
Size yaramaz Muçi, kapalı rakip savunmalarını delemiyor.Keşke biz alsaydık. 1 milyona kiralandı bir de.
Abi ne tatminsizsiniz, bırakın bizde bi tur şampiyonluğa binelim![]()
Şahsen fenerle trabzon ilk 2 yi kapatıp biz 3. Olsak bile okey benim için. Hatta beşiktaş da bizi geçsin 4. Olalım yoksa bu okanla dursunun gideceği yokFener'in şampiyon olmasına üzülmem, farklılık olsun diye isterim hatta. Oynadığımız futbol rezil bir şey olduğu için takip edesim gelmiyor. Trabzonspor güzel oynuyor mesela, o şekilde oynayıp 2. ya da 3. olsak bile takip ederdim ligi.