Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Galatasaray

• Fenerbahçe

• Trabzonspor

• Göztepe

• Beşiktaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sen bunu yazarken Murat Özkaya ve Yüksel Yıldırım sana gülüyordur.
Kasımpaşa 3 sezondur en çok puan alan anadolu takımı bize karşı sizden ilk puanı kayyum atandıktan sonra aldılar bu sezon, geçtiğimiz 3 sene ortalama 10. dakikada maç bitiyor hazırlık maçına dönüyordu. Karagümrük'te aynı şekildeydi ligde olduğu süreçte.

Geçen sene hocası Arda başkanı Murat olan Eyüp bir maç beraberlik kopardı yine bizden. Belki Samsunspor bir nebze haklı çıkarır seni onda da öyle kolay maç dönmedi hiç bir zaman, onların başkanı kışkırtan sizin sosyal medya maymunları adam orayı takip ediyor belli ki inatla ekiple saldırdınız. Ali gitti o da duruldu size karşı açıklaması yok elinden oyuncusunu aldı FB bir başta esti sonra ona bile boyun eğdi. :)

Alanyaspor'a kim ne kadar prim vaad etmiş açıklanmalı! Ben Alanya'nın 90 dk Barcelona gibi rakip takımın ağzına bastığını hiç görmedim.Açın TS GS BJK maçlarına bakın al takke ver külah.Dışardan objektif gözle bakan herhangi biri Alanyanın bu maçtaki; iştahı,eforu ve kendini parçalarcasına kişisel mücadeleye girmesini çıplak gözle görüyor.
Uğurcan belki de kariyer maçını oynamasa beşlik olmamız işten bile değildi. Bizim de kötü olmamızın etkisiyle Alanya bu maçtakinden çok daha iyi görünüyordu

Alanyaspor ligin büyüklerine kök söktürüyor bu sene. Tebrik edilmesi lazım, hocaları da iyi. Hiç öyle yatıyorlar vs. diyip adamların hakkını yemeyelim. Kaldı ki BJK ve TS'yi yenmişler, Galatasaray zor kurtulmuş ellerinden. Böyle bir durumda Alanya'ya laf söylemek hata olur. Galatasaray ile bugün oynasalar 3'lük yaparlar.

Bir de şey var aklıyla kalbi çelişen futbolcular derneği.Ne hikmetse sadece aynı kulübün anadoluya gönderdiği bebeler.Taylan,Emre vs.Genç arkadaşlar bilmez eskiden de Necati Ateş felan vardi Es Es'de Ümit Karan keza oda.

Bir de şey var aklıyla kalbi çelişen futbolcular derneği.Ne hikmetse sadece aynı kulübün anadoluya gönderdiği bebeler.Taylan,Emre vs.Genç arkadaşlar bilmez eskiden de Necati Ateş felan vardi Es Es'de Ümit Karan keza oda.

Ümit Karan Eskişehirspor'da oynarken Galatasaray'a gol atmış ki. Necati de Antalyaspor'dayken 5 gol atmış Galatasaray'a. Transfermarkt'ta hepsi yazıyor. Neye göre yazdın bunları, merak ettim.

Ümit Karan Eskişehirspor'da oynarken Galatasaray'a gol atmış ki. Necati de Antalyaspor'dayken 5 gol atmış Galatasaray'a. Transfermarkt'ta hepsi yazıyor. Neye göre yazdın bunları, merak ettim.
Taylan'ın da Galatasaray'a golü var, şampiyonluk maçında asisti var. Emre Kılınç da keza golü var ve hep iyi maçlar çıkardı Galatasaray'a karşı. Samsunspor başkanı akli melekeleri yerinde olmayan bir ilgi aşığı.

Adam Twitter'da ne kadar saçma sapan geyik var hepsini foruma yazıyor. :D

Taylan'ın da Galatasaray'a golü var, şampiyonluk maçında asisti var. Emre Kılınç da keza hep iyi maçlar çıkardı Galatasaray'a karşı. Samsunspor başkanı akli melekeleri yerinde olmayan bir ilgi aşığı.

Adam Twitter'da ne kadar saçma sapan geyik var hepsini foruma yazıyor. :D

Elindeki verilere göre yazıyor olabilir, merak ettim neye göre yazdığını.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık