Kerem ortada bırakılmanın intikamını alır mı fenerden

2 gol, 1 asist, %98 pas isabeti, 8/10 ikili mücadeleyle falan oynar ki.
Kerem ortada bırakılmanın intikamını alır mı fenerden![]()
Okan buruk çok şanslı karşısında mou varken 10 şampiyonluk bile alır adam çok kötü top oynatıyor.Elinde skiniar gibi defans olmasa maç kazanma şansı yok bu oyun sistemiyle normalde ligin şubatta bitmesi gerek ama bir şekilde gene mayıs a kadar uzatırlar.Sosyal medyada eskiden fenerliler hakem yüzünden kaybettik falan derdi artık hakemle bile kazanamıyoruz demeye başladılar
Zihniyet farkı var arada. Birisi öndeyken içeri icardi ve osimheni atıyor. Öteki berabere giden maçta duranı çıkarıp arkayı 5liyor. Bu zihniyetle kazanamıyor da. Kaldı ki kazansa bile fener taraftarının büyük çoğunluğu böyle kazanmak istemez diye düşünüyorum. Atak futbol isteyen ekip Acun kovulduğu zaman kaybetti zaten. Mou bu sezonda 1 gol at üstüne yat tarzı oynamaya çalışacak.Okan buruk çok şanslı karşısında mou varken 10 şampiyonluk bile alır adam çok kötü top oynatıyor.Elinde skiniar gibi defans olmasa maç kazanma şansı yok bu oyun sistemiyle normalde ligin şubatta bitmesi gerek ama bir şekilde gene mayıs a kadar uzatırlar.
Bu kerem beni alsınlar diye takımına bile ihanet edebilir ben olsam oynatmam.
Kerem ortada bırakılmanın intikamını alır mı fenerden![]()