Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Muslera dedem Arjantin'e gidip play-offlarda şampiyonluk modunu açıp şampiyon yapmış Estudiantes'i, 15 yıl sonra şampiyon olmuşlar. GS tarihini değiştiren adam gerçekten, yakışır bir son yapmış umarım bırakır artık bu sezon sonu sözleşme teklifi gelecektir elbet güzel bir son 4 sene yaşamış oldu.

Bir sezon daha kalmalıydı bu adam. Ne saçma sapan sakatlandığını gördük ne de trip attığını. Kaptan gibi kaptandı.

Bir sezon daha kalmalıydı bu adam. Ne saçma sapan sakatlandığını gördük ne de trip attığını. Kaptan gibi kaptandı.
Bence 23/24 sonunda yolları ayırmak gerekiyordu güzelce, efsanesine yakışır şekilde. Artık gitmiyordu yani. Geçen sene sezonun %70'inde falan çok çok kötüydü. Özellikle Avrupa serüveni.

Gerek yoktu bizde misyonunu tamamlamıştı, ona rağmen bizim yönetim teklif etti zaten sözleşme ama aynı maaşı istediği için kalmadı.

Problemli kısım bizimkilerin kaleci alacaklarını bile bile hiç bir çalışma yapmamaları gidip 30 yaşında ki kaleciye 27 milyon vermeleri ve aldıkları kalecinin ortalama bir kaleci olması. 40 yaşında ki Muslera kalsa bokurcan'dan kötü performans vermezdi eminim. Geldiğinden beri sadece Alanya maçı var düzgün oynadığı. Bu kadar kötü olmasının sebeplerinden biri de bizim kaleci antrenörleri gerçi, Taffarel'i ikna etmeleri lazım belki o adam eder.

Gerek yoktu bizde misyonunu tamamlamıştı, ona rağmen bizim yönetim teklif etti zaten sözleşme ama aynı maaşı istediği için kalmadı.

Problemli kısım bizimkilerin kaleci alacaklarını bile bile hiç bir çalışma yapmamaları gidip 30 yaşında ki kaleciye 27 milyon vermeleri ve aldıkları kalecinin ortalama bir kaleci olması. 40 yaşında ki Muslera kalsa bokurcan'dan kötü performans vermezdi eminim. Geldiğinden beri sadece Alanya maçı var düzgün oynadığı. Bu kadar kötü olmasının sebeplerinden biri de bizim kaleci antrenörleri gerçi, Taffarel'i ikna etmeleri lazım belki o adam eder.

Muslera bence daha iyi performans verirdi Uğurcan'dan. Belki ileride Uğurcan açılır.

Bence sergilemiyor.
Geçen sene Avrupa'da çok kötüydü Muslera. Ligde sonradan toparladı.

Önceki sene de benim vaktim doluyor mesajı veriyordu. Geçen sezon da değil, bir önceki sezon geçiş için Muslera'nın yerini alabilecek bir kaleci bulunup, Muslera'ya bu sana emanet demek gerekiyordu.

Ayrılık çok kötü olabilirdi ama neyse ki çifte kupayla tamamlandı bir şekilde sezon. GS'de en sevdiğim oyuncuydu, bir şekilde tatlıya bağlanıp ayrılmasından memnunum ama Avrupa'daki performansı devam etse çok sancılı bir süreç olabilirdi

Beşiktaş'ın normali bu mu bilmiyorum ama garip bir orta saha tercihi olmuş sanki.
6'da Ndidi
8'de Orkun
10'da Cerny kullanıyor hoca
anormal bişey görmez normalde taraftar
ama
normalde şöyle oyuncuların verimli pozisyonları
ndidi 8
orkun 10
cerny orta saha sağ, 8,5 da denebilir
orkun cernynin arkasında oynayacak, ama tam tersi olsa ikisi de rahatlayacak dersin maçı dikkatli gözlerle izlersen

bugün için değişik olan şey, cerny'nin solo 10 oynayamamasından ziyade
emirhanın sol bek oynayacak olması
emirhan hücuma açık bi stoper aslında bakarsan, bırak gol atmayı asist falan da çıkartıyor
ama bek olarak performansı kötü. wingde direkt cortluyor, half space'te idare ediyor ama center oyuncusu
emirhanın alternatif mevkisinin bek değil, 6 numara olması lazım

aynı şekilde djalo da sağ beke değil, 6'ya evrilebilecek bir stoper oyuncusu
felix udhokai ve paulista evrilemez 6'ya

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık