Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Penaltı verilmez, alınır. Doğru karar. Cenk +2 puan.

Cenk zaten Nesyri'yi de Duran'ı da cebinden çıkarır ama, niye Talisca kullandı onu anlamadım ben. Talisca -2 puan.

Yasin Kol elinden gelen ne varsa yaptı FB için ama ona rağmen kazanamadılar büyük yetenek Mourinho hocam. Son dakika top şişireceği belli en iyi kafacısını çıkarıp emeklilikte yaşa takılan Cenk'i atıyor sahaya. xd

Bu arada bu Göztepe deplasmanına Gs ve Bjk de gelecek kolay bir rakip değil zaten ligde birbirleriyle yapacakları maçlar haricinde belirleyici olan maçlar Göztepe Samsun Başakşehir ve Trabzon maçları olacaktır Fb bu belirleyici maçlardan birinde takıldı Gs ve Bjk de çıkacak buraya.Geri kalan maçların herhangibirinde takılan Ocak ayını göremez.

Bu arada bu Göztepe deplasmanına Gs ve Bjk de gelecek kolay bir rakip değil zaten ligde birbirleriyle yapacakları maçlar haricinde belirleyici olan maçlar Göztepe Samsun Başakşehir ve Trabzon maçları olacaktır Fb bu belirleyici maçlardan birinde takıldı Gs ve Bjk de çıkacak buraya.Geri kalan maçların herhangibirinde takılan Ocak ayını göremez.
Geçen sene burada Ali koç dayak yedi diye hakemi seçip göndermişler. Dirsek atan adama kırmızı veremiyor. Göztepeyi katlettiler. Böyle olacaksa ligi oynamanın anlamı yok zaten. Gs ve Bjk de geldiğinde bu şekilde hakemler olacaksa hiçbir anlamı yok adamların verdiği emeğin. Bu kadar bariz bayadır görmemiştim. Adamın surata bile isteye dirseği koydu, burnunu falanda kırabilirdi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık